7000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Rhalith

Centipat
Katılım
3 Aralık 2019
Mesajlar
73
Çözümler
1
Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi 7000 TL sistem toplamak istiyorum ancak bu fiyata monitör de dahil. Bu arada sizden ricam sistem parçalarını ucuz yapacağım diye Sapphire gibi markalar kullanmazsanız sevinirim. Site olarak da güvenilir (İtopya, İncehesap gibi) yerlerden toplarsanız sevinirim. Ayrıca şu an sistem toplamak ne kadar mantıklı tam emin değilim. Malum dolar aldı başını gidiyor. Vergiler zaten bildiğiniz gibi :D Şu an almak mantıklı mı yoksa dolar ileride düşer mi?

Not: Sistemde HDD'ye gerek duymuyorum. Onun yerine 480 veya 512 GB M.2 SSD daha mantıklı olur gibi. Zaten fazla oyun oynamıyorum, depolama sıkıntısı çekmem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı