7000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Vatan fazla abartılıyor fakat hersehirde olması ve bundan dolayı istediğin şeyi anında alabilmek insanları çekiyor diye düşünüyorum.

Mağazası olması, her türlü ürünü satıp, göz önünde olması çok etkiliyor. Hele aileler Vatan'dan başka bilmez. Yaş küçükse para kazanmıyorsan aileye mahkumsun bir yerde.
RX 580 nasıl olur?
Dostlar tek markadan olsun hazır olarak gönderilsin yoksa çok takıntım yok bu konuda da İtopya'yı çok duydum iyiler miş diye duydum o yüzden İtopya dedim şimdi İncehesap falan da bakıyorum.

O fiyata çok zayıf olur. Bak ben de sistemimi satıyorum 4 aylık. İlgilenirsen imzamda var. RX 5700 ekran kartlı. Yanında monitör de var. Aynı fiyata.

Son düzenleme:
RX 570 nasıl olur?

5600XT cok daha güçlü bir kart fakat bütçe anlamında RX570 ucuz olsa da yeni PS5 ile de açılan jenerasyonda RX570 yetmemete.

RX 580 nasıl olur?
Dostlar tek markadan olsun hazır olarak gönderilsin yoksa çok takıntım yok bu konuda da İtopya'yı çok duydum iyiler miş diye duydum o yüzden İtopya dedim şimdi İncehesap falan da bakıyorum.

Hocam yazma yasağı geldi yeni yazabiliyorum RX580 PS5 ile gelen jenerasyonda yetersiz kalacaktır yeni ve güncel olanı almanızı öneriyorum 5600XT fazlası ile işinizi görür hatta 500 daha ekleyip 5700XT'de tercih edebilirsiniz.

Monitör güzel olduğu için tavsiye ettim, bütçeyi 600 lira aşıyor.

Sistem:

Monitör:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı