İtopya'dan olursa sevinirim. Oynadığım oyunlar genellikle singleplayer oyunlardır. Çok fazla performans meraklısı değilim, 60 FPS alsam yeter oyunlarıdır. Yeni çıkan oyunları düşükte oynatırsa sevinirim.
İtopya'dan olursa sevinirim. Oynadığım oyunlar genellikle singleplayer oyunlardır. Çok fazla performans meraklısı değilim, 60 FPS alsam yeter oyunlarıdır. Yeni çıkan oyunları düşükte oynatırsa sevinirim.
Teşekkürler.
İncelemek istersen çok ihtimaller var tabii. Fazla bir şey diyemiyorum tabii kurum tercihin farklı olabilir. İncehesap olur. Sinerji olur. Farklı alternatifler olur. Aynı fiyata daha iyi sistem bile bulabilirsin yani. Bir bak incele derim.
Hepsiburada'dan toplanırsa daha ucuza geliyor fakat bende dahil bazi insanların takıntıları oluyor hocam benim bu konuda yok fakat tanıdıklarım var adam 700 lira fazla verdi 2000K'lik şeye sırf Vatan olsun diye.
Aynen. Bu durumları çok gördüm. Özellikle Vatan'a takıntısı olanlar çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.