7000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

5600XT mesh 2800TL Ryzen 5 3600 1500TL MSI MB B450M 600TL şu an MediaMarkt'ta Corsair Vengeance LPX 16 GB 700TL Thermaltake Litepower 550W RGB 500TL WD 240GB SSD 300TL fakat SSD bütçeyi bayağı daralıyor. İlk harddisk alıp sonra bütçe bulunca SSD takmanizi öneriyorum harddiskler 1TB 450 civari kasa zevkinize kalmış. Fakat Game Booster'in 400 civarı şık bir kasası var. Bura 6900 yapıyor 500 falan artırıp bir de monitör alırsınız, mis gibi kullanırsınız.

İtopya'dan olursa sevinirim. Oynadığım oyunlar genellikle singleplayer oyunlardır. Çok fazla performans meraklısı değilim, 60 FPS alsam yeter oyunlarıdır. Yeni çıkan oyunları düşükte oynatırsa sevinirim.

Anakart dışında hepsine Itopya'dan baktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan oyun testlerine bakabilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı aynı olur.
 
İtopya'dan olursa sevinirim. Oynadığım oyunlar genellikle singleplayer oyunlardır. Çok fazla performans meraklısı değilim, 60 FPS alsam yeter oyunlarıdır. Yeni çıkan oyunları düşükte oynatırsa sevinirim.

İncelemek istersen çok ihtimaller var tabi. Fazla bir şey diyemiyorum tabi kurum tercihin farklı olabilir. İncehesap olur. Sinerji olur. Farklı alternatifler olur. Aynı fiyata daha iyi sistem bile bulabilirsin yani. Bir bak incele derim.
 
İncelemek istersen çok ihtimaller var tabii. Fazla bir şey diyemiyorum tabii kurum tercihin farklı olabilir. İncehesap olur. Sinerji olur. Farklı alternatifler olur. Aynı fiyata daha iyi sistem bile bulabilirsin yani. Bir bak incele derim.

Hepsiburada'dan toplanırsa daha ucuza geliyor fakat bende dahil bazi insanların takıntıları oluyor hocam benim bu konuda yok fakat tanıdıklarım var adam 700 lira fazla verdi 2000K'lik şeye sırf Vatan olsun diye.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı