Merhaba Technopat ailesi,
Kredi kartı ile taksitlendirerek yeni masaüstü bilgisayar almak istiyorum.
Şu anda kullandığım bilgisayar 2008 yılından kalma. Tarayıcıdan birkaç sekme açınca bile kasıyor. Yani bilgisayarımın parçaları artık çok kötü durumda.
Durum şu ki; sistem toplamadan hiç anlamam ve montajını bile yapamam.
O yüzden kendimi güvenilir kişilere emanet etmek istedim.
Aslında sadece 1500 TL nakit param var. O yüzden kredi kartı ile alacağım. Çalıştığım iş dolayısıyla aydan aya ödeyebilmek için.
6000-7000 TL arası monitör hariç kasa toplamak istiyorum.
Şu anda piyasada fiyat performans olarak bilinen sistemlerden ben bihaberim. Siz ise çok iyi haberdarsınızdır.
O yüzden sizden bunların linkini ve sizin kendi sistem önerilerinizi yorumlarınızla, kendi düşüncelerinizle beraber paylaşmanızı çok isterim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kredi kartı ile taksitlendirerek yeni masaüstü bilgisayar almak istiyorum.
Şu anda kullandığım bilgisayar 2008 yılından kalma. Tarayıcıdan birkaç sekme açınca bile kasıyor. Yani bilgisayarımın parçaları artık çok kötü durumda.
Durum şu ki; sistem toplamadan hiç anlamam ve montajını bile yapamam.
O yüzden kendimi güvenilir kişilere emanet etmek istedim.
Aslında sadece 1500 TL nakit param var. O yüzden kredi kartı ile alacağım. Çalıştığım iş dolayısıyla aydan aya ödeyebilmek için.
6000-7000 TL arası monitör hariç kasa toplamak istiyorum.
Şu anda piyasada fiyat performans olarak bilinen sistemlerden ben bihaberim. Siz ise çok iyi haberdarsınızdır.
O yüzden sizden bunların linkini ve sizin kendi sistem önerilerinizi yorumlarınızla, kendi düşüncelerinizle beraber paylaşmanızı çok isterim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: