7000 TL'ye monitör önerisi

• Konuyu başlatan Buki01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 184
Lenovo'nun 320 Hz modeli ilgimi çekti gibi bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alınır kötü model değil. Kötü olsa yazmıstım simdiye zaten. Sisteminiz güçlüyse 320Hz'i kaldırabilecekse alın. Ama o kadar çıkmayada gerek yok bence.

Bende ilk kez görüyorum 320 Hz için fazla ucuz geldi ayrıca görüntü kalitesini de bilmiyorum.

Güzel model. Bende Lenovo'nun 2 monitörünü kullanıyorum. Yan monitörümde ana monitörümde Lenovo. Yan monitörümü 7-8 yıldır kullanıyorum ana monitörüm (R25i-30) 2 yıl oldu alalı sanırım. Hala bir sorunu yok. Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleride iyi Lenovo'nun.

Güzel model. Bende Lenovo'nun 2 monitörünü kullanıyorum. Yan monitörümde ana monitörümde Lenovo. Yan monitörümü 7-8 yıldır kullanıyorum ana monitörüm (R25i-30) 2 yıl oldu alalı sanırım. Hala bir sorunu yok. Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleride iyi Lenovo'nun.

Biraz daha araştırıp Lenovo'nun 320 Hz'lik monitörünü alabilirim o zaman herhangi bir sorunda iade işleri yormaz umarım.

Lenovo'nun 320 Hz modeli ilgimi çekti gibi bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?
%85 DCI P3 ve 1300:1 kontrast veren bir panele sahip. 240Hz Viewsonic çöpünden bariz iyi, Viewsonic 800:1 kontrast ile %73 DCI P3 sunuyordu.

Biraz daha araştırıp Lenovo'nun 320 Hz'lik monitörünü alabilirim o zaman herhangi bir sorunda iade işleri yormaz umarım.

Hepsinburada'nın kendisi satıyor. Sorun olacağını sanmıyorum. Bende kendi monitörümü oradan aldım ekranın ortasında ölü piksel çıkmıstı değişim yaptılar sorunsuz. Biraz geç değişim yaptılar ama olsun yaptılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı