Moneyinthepower
Kilopat
- Katılım
- 21 Ocak 2019
- Mesajlar
- 838
- Çözümler
- 5
Konuyu dikkatli okumalısın "," işareti var. Yani sadece kasa toplamak istiyorum. Kasada 600W psu mevcut.Sanirim psu'yu unuttun dostum. Ve kasaya gerek yok demissin ama sisteme kasayida dahil etmissin?
1. linki anlayamadım sanırım yanlış.O anakart ne öyle.
Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com
Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8G GV-N2070WF3-8GC Ekran Kartı - Nanokatalog
RTX 2070 kullandım anakart çok pahalı sonradan 8GB ram ve ssd eklemesi yaparsanız harika olur.
RTX 2060 ile sistem toplamak istiyorum. Bütçe 7000-8000 arası. Sadece kasa, HDD ve SSD'ye gerek yok. AMD işlemci istemiyorum.
Bu parçaları seçtim 16gb ram tavsiye eder misiniz?
Değiştirmem gereken parça var mı?
Eki Görüntüle 362180Eki Görüntüle 362180
Link doğru sadece ekran kartsız ekran kartının linkinide koydum.Evet rami sonradan eklerseniz sıkıntı olmaz.1. linki anlayamadım sanırım yanlış.
Anakart Z390 tavsiye ediliyor genelde i5 9600k için. Tek 8GB ram alıp ekran kartını 2070 yapmalı mıyım?
Ram'in MHZ'si düşük.16 GB RAM alın. Tavsiye olarak bu sitede bu RAM olabilir.
1. link doğru ise konuda belirttiğim gibi AMD işlemci kullanmak istemiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.Link doğru sadece ekran kartsız ekran kartının linkinide koydum.Evet rami sonradan eklerseniz sıkıntı olmaz.
Ram'in MHZ'si düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.