7000 TL'ye Sistem Toplama

CaptainBoris

Decapat
Yaklasik olarak 15-20 gundur bilgisayar toplama isine merak sardim. Yabanci forumlar olsun, buradaki arkadaslarin tavsiyelerini konularin icine girerek okudum bir takim bilgiler edinerek bir kasa topladim.
Butcem 7000 TL ve urunleri sifir ve taksitli olarak almak istiyorum. Kasadaki amacim guncel ve 2-3 sonra cikacak oyunlari zorlanmadan oynayabilmek.
Asagida topladigim sistem mevcut, sizden ricam sunu sununla degistirebilirsin diyebilir misiniz gerekcesiyle beraber. En gec Cuma gunu urunlerin siparisini vermeyi dusunuyorum. Degerli fikirleriniz icin tesekkurler.

Bu sistemin toplam maliyeti: 6860 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet iyi fiyat konusunda iyi bir piyasa araştırması yaptıysanız sipariş edin.

Bu sitede fiyatlar pahalıymış. Özellikle rx 580 cuma günü indirimlerde 1100 tl idi. Çok acelesi yoksa biraz bekleyin indirim yakalayınca alın, bu bütçeyle gtx 1070 zorlanır.

Ben olsam kasayı p350x e çeviririm, daha hoş ve hava akışı daha iyi diye biliyorum. Onun dışında hepsi çok güzel parçalar, biraz fiyat araştırması ve farklı siteler ile 6500 e kadar düşürebilirsiniz sanırsam

7000'e 1070ti'lı, 16GB RAM'li, 2600X'li sistem aldım. Bence biraz indirim beklerseniz daha i olabilir. Sizin fikriniz.

Sistem gayet iyi fiyat konusunda iyi bir piyasa araştırması yaptıysanız sipariş edin.
Tesekkurler yorumunuz icin, piyasa arastirmasi yaptim. Farkli farkli sitelerden toplayinca 300-400 TL civari bir para oynuyor ancak ben mumkun ise bilindik bir firmanin catisi altinda alisveris yapmak istiyorum.
Bu sitede fiyatlar pahalıymış. Özellikle rx 580 cuma günü indirimlerde 1100 tl idi. Çok acelesi yoksa biraz bekleyin indirim yakalayınca alın, bu bütçeyle gtx 1070 zorlanır.

Yakin zamanda o fiyatlara tekrar gelecegini sanmiyorum, keske gelse Tesekkurler yorum icin
7000'e 1070ti'lı, 16GB RAM'li, 2600X'li sistem aldım. Bence biraz indirim beklerseniz daha i olabilir. Sizin fikriniz.
Keske o fiyatlara ben de 1070ti li bir sistem toplayabilsem tabiki ama sanmiyorum bir daha Black Friday tarzinda buyuk bir indirim olacagini. Kismet diyelim, tesekkurler yorum icin

Son düzenleme:
muhtemel yılbaşı civarı yine indirimler olur diye tahmin ediyorum birkaç hafta bekleyebilirseniz daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
Bu arada yakınında vatan bilgisayar var ise işlemciyi oradan alabilirsin
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci - Vatan Bilgisayar

Bu sistem 5300 TL yapıyor. İsteğinize göre çıkartır, eklersiniz. SSD ekleyebilirsiniz, ramlerın MHZ değerlerini yükseltebilirsiniz. Eğer ki yanlışsa da düzeltirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…