7000 TL'ye Sistem Toplama

Bu sistem 5300 TL yapıyor. İsteğinize göre çıkartır, eklersiniz. SSD ekleyebilirsiniz, ramlerın MHZ değerlerini yükseltebilirsiniz. Eğer ki yanlışsa da düzeltirseniz sevinirim.Eki Görüntüle 347130
Selam, ben zaten soyledigin islemleri yaptim. SSD ekledim, Ramlerin de gucunu arttirdim. O yuzden de fiyat yukseldi. Nasil bi tavsiye verdiginizi anlayamadim Butce 7000 TL. Amac 7000 TL ye en iyi sistemi toplamak asagi cekmek degil.

Siz beni yanlış anlamışsınız.Ben kendi sistemimi atmıştım isteğinize göre yükseltip 7000TL dolaylarına çıkartırsınız demiştim. O bütçe ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Bütçeye 1070 sığmadı. Anakart üst seviye bir anakart. Eğer ki yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Screenshot_2018-11-28-16-47-02-411_com.android.chrome.jpeg

Ssd istemiyorsanız eğer ve GTX 1070 istiyorsanız ramlerin MHZ değerleri daha düşük ram alıp da sığdırabilirsiniz. Fakat o zaman da 530 TL aşıyor bütçeyi.

Son düzenleme:
Siz beni yanlış anlamışsınız.Ben kendi sistemimi atmıştım isteğinize göre yükseltip 7000TL dolaylarına çıkartırsınız demiştim. O bütçe ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Bütçeye 1070 sığmadı. Anakart üst seviye bir anakart. Eğer ki yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.Eki Görüntüle 347287
Ssd istemiyorsanız eğer ve GTX 1070 istiyorsanız ramlerin MHZ değerleri daha düşük ram alıp da sığdırabilirsiniz. Fakat o zaman da 530 TL aşıyor bütçeyi.

Tesekkurler degerli fikriniz icin, Ramlerin hizindan ve SSD den vazgecmek istemiyorum gtx1070 icin.
Yok mu 7000 TL ye daha iyisini toplayacak? Cuma satin aliyorum dostlar, bir elin atin son kez :)

Tesekkurler degerli fikriniz icin, Ramlerin hizindan ve SSD den vazgecmek istemiyorum gtx1070 icin.
Yok mu 7000 TL ye daha iyisini toplayacak? Cuma satin aliyorum dostlar, bir elin atin son kez :)
Bu sistem daha iyi gibi ama kasadan pek emin değilim. Güç kaynağını güvenilir bir markadan seçtim. Farklı site bilmem ama Sinerji'den böyle oluyor.
Screenshot_2018-11-29-19-36-26-993_com.android.chrome.jpeg

Fotoğraf net gözükmüyor. O PSU kronik sorunlu diye biliyorum ayrıca, o kasanın hava akışı sanırım kötü. 500 GB M2 SSD alacağına 250 GB 860 EVO alsa daha mantıklı ama uygunsa alsın. Malum fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı