70000 TL'ye dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
70.000TL

selamcnmbnm

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama bu konu hakkında çok fazla bir bilgim olmadığı için size sormaya karar verdim.

Bütçem 70.000TL tabii ki daha uygunu olursa benim için çok iyi olur.

İşte aradığım özelliker:
İ9 işlemci.
16 GB RAM.
512 GB veya 1TB'lik depolama alanı.
OLED ekran.
Pil ömrünün uzun olması.
Taşınabilir olması.
Ayrıca 3D tasarım yaptığım için ekran kartıda önemli.

Ayrıca laptopun artılarını ve eksilerini de belirtirseniz benim için çok iyi olur kullanıcı yorumlarıdan da kısaca bahsederseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Oyun oynamayacaksanız Mac serisinden kendinize uygun olanı alın 🫡
3D tasarım zor yapar onun dışında fiyat bakımından ram az gelir o bütçeye ve pek bilmiyorum ama sanırım OLED değil IPS LCD kullanıyorlar ve bu piyasada OLED ekranlı laptop varmı pek sanmıyorum hepsi normalde IPS LCD kullanıyor

Merhaba. Dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama bu konu hakkında çok fazla bir bilgim olmadığı için size sormaya karar verdim.

Bütçem 70.000TL tabii ki daha uygunu olursa benim için çok iyi olur.

İşte aradığım özelliker:
İ9 işlemci.
16 GB RAM.
512 GB veya 1TB'lik depolama alanı.
OLED ekran.
Pil ömrünün uzun olması.
Taşınabilir olması.
Ayrıca 3D tasarım yaptığım için ekran kartıda önemli.

Ayrıca laptopun artılarını ve eksilerini de belirtirseniz benim için çok iyi olur kullanıcı yorumlarıdan da kısaca bahsederseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam istediğiniz bir marka veya bir beklentiniz var mı laptopla ilgili (şarjı uzun gitsin, OLED ekran olsun vb.). Dediğiniz özellikte ve istediğiniz fiyatta çok fazla seçenek imkanınız var.

Oyun oynamayacaksanız Mac serisinden kendinize uygun olanı alın 🫡
Mac istemiyorim

Hocam istediğiniz bir marka veya bir beklentiniz var mı laptopla ilgili (şarjı uzun gitsin, OLED ekran olsun vb.). Dediğiniz özellikte ve istediğiniz fiyatta çok fazla seçenek imkanınız var.
Yazılıma başlamayı düşünüyorum marka olarak herhangi bir beklentim yok zaten çok bilgili değilim bu konularda ama ASUS veya Lenovo olabilir

3D tasarım zor yapar onun dışında fiyat bakımından RAM az gelir o bütçeye ve pek bilmiyorum ama sanırım OLED değil IPS LCD kullanıyorlar ve bu piyasada OLED ekranlı laptop var mı pek sanmıyorum hepsi normalde IPS LCD kullanıyor

8 GB RAM de yeter aslında ama piyasada OLED ekran var

Hocam OLED ekranlı laptop için 70k bütçe bile yetmeyebilir.

Ayrıca hocam bence oyun oyanamayacaksanız Intel'in i serisi değil de Ultra serisi bir işlemci tercih etmek daha mantıklı.

Ayrıca hocam bence oyun oyanamayacaksanız Intel'in i serisi değil de Ultra serisi bir işlemci tercih etmek daha mantıklı.

Asus Zenbook 14X OLED UM5401QA-KN188W Ultrabook

hocam yazılım ile uğraşacaksanız ve oyun oynamayacaksanız bu işinizi fazlasıyla görür işlemci olarak çok güçlü bir de OLED ekran. Bütçenizede uygun.

Çok fazla oyun oynamam zaten oynarsamda çok ağır oyunlar oynamam ama ileride oyun gelistirisem diye İ9 işlemci istedim OLED ekran olmasda iyi bir ekranı olsun artık kesinlikle OLED ekran olacak demiyorum sadece iyi bir ekranı olsun yeter

Asus Zenbook 14X OLED UM5401QA-KN188W Ultrabook

Hocam yazılım ile uğraşacaksanız ve oyun oynamayacaksanız bu işinizi fazlasıyla görür işlemci olarak çok güçlü bir de OLED ekran. Bütçenizede uygun.

Teşekkürler peki OLED ekran olmasa da iyi bir ekranı olsa nasıl bir şey önerirsin

@flouHAN0

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı