7000TL GTX 1080 Render ve Oyun Sistemi

justes123

Kilopat
Öncelikle hayırlı bayramlar...

Uzun süredir sistem arayışındayım ama kafam çok karışık yeni gelecek İntel teknolojisi, Zen mimarısı vs. derken iyice kafam çorba oldu :D

Sistemi Render ve oyun amaçlı toplamak istiyorum bütçe 7000 TL küsür. Eski bilgisayardımda SSD ve HDD bulunduğu için depolama birimine gerek duymuyorum ileride belki yeni SSD alabilirim.

Monitör dahil sistem düşünüyorum, kasa olarak Nzxt s340 Razer'a baya hayran kaldım yani kasayı yeşil siyah düşünüyorum tabi mümkünse :D Çok da önemli değil gerçi.

Ekran kartına gelirsek MSI GTX 1080 gaming x düşünüyorum ama bir yandan Asus GTX1080 gaming o8g'de olabilir. Forumda bazı arkadaşlar Asus'ta sıkıntı yaşamışlar sanırım o yüzden biraz çekindim doğrusu :(

İşlemci i7 6700k düşündüm ama tabi bütçe dahilinde başka işlemcide olabilir.

Monitör ise 2k pahalı olduğu için 1080p olabilir şimdilik, ama ileride kesin 2k'ya geçeceğim :D

Anakart en çok takıldığım kısım x99 hakkında pek bir bilgim yok güçlüde bir kart istiyorum gerçi, grafik tasarımla uğraşacağım için render performansı benim için çok önemli yani kafamı karıştıran en büyük bölüm anakart :(

Çook fazla uzun bir makale olmuş kusura bakmayın, biraz kafa karışıklığından ötürü bu şekilde oldu :(

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı