7000TL hazır sistem önerisi

Karıştırmış olabilirim gece kafasıyla ona benzer bir işlemciydi aklımda kalan o nedense hatırlarsam yanıtlarım ama siz gene de APU araştırın derim ileriye yatırım olarak.
Sanırsam Ryzen 5 Pro 4650G'den bahsettiniz.

7K ya GTA V ve üstü oyunları medium gibi ayarlarda açabilecek bulabilirsin fakat render alacak sistem biraz zor edit yapamazsın demiyorum fakat zorlanırsın sürekli hata verip kapatır uygulamayı donar, kasar kanser olursun yaparken edit için işlemciye oyun için ekran kartına ağırlık vermen gerekiyor bir de 6500XT 3500TL indirimdeydi bu forumda görmüştüm bir bakmanı öneririm. Oyun için alabilirsin fakat editleri yt kanalı gibi yerlere atıp ciddi düşünüyorsan seni üzebilir ama kesin olmaz diye bir şey yok.
6500XT tabi ki düşünülebilir fakat en son seçeneğiniz olması daha iyi olur. Bu kart alınmadan önce derince araştırılmalı çünkü çıktığından bu yana hakkında tek iyi bir şey duymadım. Tabi ki 3500tl gibi bir fiyat makul görünüyor olabilir fakat bir yandan 3500tl yi çöpe attığınız düşüncesi de aklınızda bulunmalı.

6500XT tabii ki düşünülebilir fakat en son seçeneğiniz olması daha iyi olur. Bu kart alınmadan önce derince araştırılmalı çünkü çıktığından bu yana hakkında tek iyi bir şey duymadım. Tabii ki 3500TL gibi bir fiyat makul görünüyor olabilir fakat bir yandan 3500TL'yi çöpe attığınız düşüncesi de aklınızda bulunmalı.

Ekran kartı 4500TL 3500TL olan indirim. Bende NVIDIA kullanıcısıyım birkaç arkadaşımdan AMD tarafından şikayet duymuştum.
Ryzen 5 5600G APU sistem alıp sonradan yükseltin bence. GTX 1050 Ti Ryzen 3 1200 sistem almak ölü yatırım olur. İşlemciyi de yükseltmek zorunda kalırsın.

Sanırsam Ryzen 5 Pro 4650G'den bahsettiniz.

5600 X değil gymiş özür dilerim kafam karışmış gler APU sistem oluyor genelde.

6500XT tabii ki düşünülebilir fakat en son seçeneğiniz olması daha iyi olur. Bu kart alınmadan önce derince araştırılmalı çünkü çıktığından bu yana hakkında tek iyi bir şey duymadım. Tabii ki 3500TL gibi bir fiyat makul görünüyor olabilir fakat bir yandan 3500TL'yi çöpe attığınız düşüncesi de aklınızda bulunmalı.
Bilmiyorum, AMD'ye pek güvenmiyorum ekran kartı olarak çünkü AMD oyuna odaklı ekran kartları üretiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı