7000TL hazır sistem önerisi

R5 5600X diye bir APU işlemci yok diye biliyorum.

Karıştırmış olabilirim gece kafasıyla ona benzer bir işlemciydi aklımda kalan o nedense hatırlarsam yanıtlarım ama siz gene de APU araştırın derim ileriye yatırım olarak.

Karıştırmış olabilirim gece kafasıyla ona benzer bir işlemciydi aklımda kalan o nedense hatırlarsam yanıtlarım ama siz gene de APU araştırın derim ileriye yatırım olarak.
Sanırsam Ryzen 5 Pro 4650G'den bahsettiniz.

6500XT tabi ki düşünülebilir fakat en son seçeneğiniz olması daha iyi olur. Bu kart alınmadan önce derince araştırılmalı çünkü çıktığından bu yana hakkında tek iyi bir şey duymadım. Tabi ki 3500tl gibi bir fiyat makul görünüyor olabilir fakat bir yandan 3500tl yi çöpe attığınız düşüncesi de aklınızda bulunmalı.

Ryzen 5 5600G Apu sistem alıp sonradan yükseltin bence. GTX 1050 TI Ryzen 3 1200 sistem almak ölü yatırım olur. İşlemciyi de yükseltmek zorunda kalırsın. Ryzen 5 4650G' de olur. Apu sistemlerde pahalanmış.

Ekran kartı 4500TL 3500TL olan indirim. Bende NVIDIA kullanıcısıyım birkaç arkadaşımdan AMD tarafından şikayet duymuştum.
Ryzen 5 5600G APU sistem alıp sonradan yükseltin bence. GTX 1050 Ti Ryzen 3 1200 sistem almak ölü yatırım olur. İşlemciyi de yükseltmek zorunda kalırsın.

Sanırsam Ryzen 5 Pro 4650G'den bahsettiniz.

5600 X değil gymiş özür dilerim kafam karışmış gler APU sistem oluyor genelde.

Bilmiyorum, AMD'ye pek güvenmiyorum ekran kartı olarak çünkü AMD oyuna odaklı ekran kartları üretiyor diye biliyorum.

Bilmiyorum, AMD'ye pek güvenmiyorum ekran kartı olarak çünkü AMD oyuna odaklı ekran kartları üretiyor diye biliyorum.
Hocam 6500XT o paraya alınır. PCle 3.0 sorunu var ama yine 1650'den iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…