@Nazım Paşa@FantastikTürk Başkan dediğin parçalar geldi. yanlız ekran kartı kafama yatmadı gibi..
Bi yardımcı olursanız ekran kartını deiştireyim diyorum. birde bu @Nazım Paşa'nın topladıgı sistem genellikle oyun ici yaptın demi başkan.
Markasindan dolayi sanirim boyle bir yorumda bulundunuz. Isterseniz degisebilirsiniz bir sey olmaz yani degisirseniz. MSI veya Asus GTX 1080 alabilirsiniz.
Performansa Sıkıntı olmaz değilmi hocam. birde bu sistem genellikle oyun hemde program icin iyimi sence? Kac kez sistem topladım hic bir verimlilik alamadım. bu bari iyi olsun diyorum..
@Neko@BERWAR Hocam Sizde Yardımcı Olursanız Forumun bilginlerine ihtiyacım var.
Performanta sıkınti olmaz. Iciniz rahat etmediyse degisebilirsiniz.
Ayrica bu sistem gercekten performansli. Yalniz ben SSD'nin ve PSU'nun degismesi gerektigini soylemistim. Neyse o da pek sikinti olmaz.
Ekran kartini 1070'e dusurdum. Bu benim sahsi tercihim. Ben ekran karti veya islemci alacagim diye SSD, kasa, PSU'dan kismayi sevmiyorum. Onlar da en az ekran karti veya islemci kadar onemli. Onlar da ekran karti veya islemci gibi kaliteli olmalidir gozumde. Bu yuzden ben olsam boyle alirdim. Tabii 1080'den biraz daha dusuk performansli olur ancak kafam rahat olur en azindan. Ayrica 1080 4K icin yeterli degil. 2K monitor almak daha dogru olur. Yukarida da sisteme 2K monitor yazdim.
Değişikliğe gerek yok bence. Ha evet, ufak tefek değişiklikler yapılır. O kart iyidir, sadece Türkiye'de bilinmiyor. En ucuz 1080 olduğu için tercih ediyorum.