7000TL İle Monitörlü Sistem Toplama

@Neko @ShadYaqz Anakartı deişsem şu yapsam MSI-X370-SLI-PLUS-AMD-X370-Socket-AM4-ATX-Anakart,PR-283000 birde Bilgisayardan fazla anlamıyorum önerdiğiniz PSU ve OC yapsam dahamı iyi olur ?

@Xamazunga

Hocam ben bu sistemi çok beğendim.

Daha bilindik bir PSU alırsanız çok harika olacak.

Anakartı değiştirmenize gerek yok, RAM'leri 2400 MHz alın yeter.

PSU olarak http://www.bilisimport.com/urun/sea...ower-supply-sea-s12ii-620?ref=akakce&v=1.70.8 gayet kaliteli bir üründür.

OC yapmanıza bence gerek yok.

Hocam 3000MHz kalsın bence

PSU olarak Evga 600W +80 öneririm.

Ben de Evga 600W 80+ Bronze PSU öneririm. 300 TL.

O ekran kartını alacaksın madem monitörü G-sync al. Ekran kartınıda aynen alttakiyla değiştir.

Asus Rog Swift Pg248q 24" 1ms Nvidia G-sync Full Hd Oyuncu Monitö - n11.com

Acer Predator Xb280hk Bprz 28" 1ms G-sync Analog+hdmi+dvi+display - n11.com

Acer Xb270habprz 27" 1ms (display) G-sync Full Hd Oyuncu Monitör - n11.com

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

PSU'yu ben önerdim de boşuna önermedim dünyaca ünlü overclockers uk sitesinde modüler olmayan versiyonu top sellers şu anda istenirse onunlada değiştirebilir.

Kolink KL-600 600W '80 Plus Bronze' Power Supply

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

Son düzenleme:
@Neko @CJack60 Hocam B350 TOMAHAWK 3200MHz desteği var yanlış hatırlamıyorsam ve RAM 3200MHZ Alsam? CORSAIR 2x 8-8 16GB VEDGEANCE LED Kırmızı Anakartın tam frekansında calıssa iyi bir performans alamazmıyım ?

@FantastikTürk @Neko @Jira @CJack60 Son kezde Ekran kartını MSI 1070 Gaming X almayı düşünüyorum. ona göre Monitör söylerseniz iyi olur

Ben önereceğimi önerdim. Monitör için papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamama lüzum yok. Ekran kartı içinde 200 TL fark dert değilse keyfin bilir.

@murat0606

Ben olsam RAM'i 3200MHz yapardım zaten.

Gaming X ile Armor arasında 1 FPS bile fark yok. Tek fark soğutma.

Daha iyi soğutmasını isterseniz Gaming X alabilirsiniz ama Armor'un soğutması da kötü değildir.

3200 MHz alacaksan da OC yapıp kullanacaksın o anakart üzerinde diyorum, yoksa almasında sakınca yok.

Oyunlardaki fark:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem guzel.

@ShadYaqz Yanlis biliyorsun hocam. Ryzen'lerden tam performans alabilmek icin 3000 MHZ oneriliyor. Ryzen'ler RAM konusunda hassas. 3000-3200 MHZ ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…