7000TL kasa toplama

Yani çok bir fiyat farkı yok. Önerdiğim sistem zaten toplam 7000TL arkadaşın bütçeside 7000TL olduğu için bence R3 3100 daha mantıklı. Bende bilgisayar almadan önce 2'si arasında düşünmüştüm ama RAM'i 3200MHz almak istediğim için R3 3100 aldım.
Bu arada 3200 MHz RAM de alsanız BIOS üzerinden düzenlemedikçe 2666 MHz olarak kullanacaksınız, bir bakın derim. Ayrıca i3 10100F için de 3200 MHz RAM alınabilir ancak 2666 çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada 3200 MHz RAM de alsanız BIOS üzerinden düzenlemedikçe 2666 MHz olarak kullanacaksınız, bir bakın derim. Ayrıca i3 10100F için de 3200 MHz RAM alınabilir ancak 2666 çalışır.

BIOS üzerinden 3200MHz'e ayarlamak 1 dakika almıyor ben daha Windows kurmadan RAM frekansımı 3200MHz'e çektim. i3 10010F içinde 3200 alınabilir fakat 3200 kullanamazsın o yüzden 3100 aldım. 2666 MHz de kullanıcaksam 3200MHz almamın anlamı kalmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı