Bu arada biraz beklemeniz gerekecek çünkü tam iyi bir sistem toplamak için parçaları internetten de araştırıp emin olmam gerekiyor ben de yeni sayılırım bu işler de.
Bu arada size söyleyeyim eğer monitör 144Hz olmazsa sistemin tam gücünü alamazsınız o 150FPS bile alsanız 75FPS gibi hissedebilirsiniz. Ama tabii şart değil 75Hz'de olabilir sadece bütçeyi son 350-400 TL kadar aşarak daha iyi performans alabilirsiniz.Önemli olan bütçe.
Yani sistemin tam performansını almasam da olabilir diyorsunuz değil mi?Ama paranız biraz boşa gidebilir o yüzden söylüyorum sonuçta tam performans almazsınız.
Yani sistemin tam performansını almasam da olabilir diyorsunuz değil mi? Ama paranız biraz boşa gidebilir o yüzden söylüyorum sonuçta tam performans almazsınız.
Yani ben ilk kez toplayacağım eğer paraya hem güzel bir sistem hem de iyi bir monitör alınıyorsa tamam. Çünkü beni uzun süre idare etmesini istiyorumda.
Yani ben ilk kez toplayacağım eğer paraya hem güzel bir sistem hem de iyi bir monitör alınıyorsa tamam. Çünkü beni uzun süre idare etmesini istiyorumda.