xXReaperTRXx
Hectopat
Bu arada biraz beklemeniz gerekecek çünkü tam iyi bir sistem toplamak için parçaları internetten de araştırıp emin olmam gerekiyor ben de yeni sayılırım bu işler de.
Sıkıntı yok.
Bu arada biraz beklemeniz gerekecek çünkü tam iyi bir sistem toplamak için parçaları internetten de araştırıp emin olmam gerekiyor ben de yeni sayılırım bu işler de.
Peki çok fazla oyun oynayacakmısınız sistem de HDD için ekstardan 400TL falan gerekebilirSıkıntı yok.
Peki çok fazla oyun oynayacak mısınız sistem de HDD için ekstardan 400TL falan gerekebilir.
Okey zaten aldıktan sonra para biriktirip alırım.
Bu arada size söyleyeyim eğer monitör 144Hz olmazsa sistemin tam gücünü alamazsınız o 150FPS bile alsanız 75FPS gibi hissedebilirsiniz.
Yani sistemin tam performansını almasam da olabilir diyorsunuz değil mi?Ama paranız biraz boşa gidebilir o yüzden söylüyorum sonuçta tam performans almazsınız.Maksat yüksek grafiklerde oynayabilmek hem en düşük grafiklerde hem de 10-20 FPS arası oynamak üzüyor.
Yani sistemin tam performansını almasam da olabilir diyorsunuz değil mi? Ama paranız biraz boşa gidebilir o yüzden söylüyorum sonuçta tam performans almazsınız.
Kısaca bütçeyi 7900'e kadar çıkartabilirmisiniz?Yani ben ilk kez toplayacağım eğer paraya hem güzel bir sistem hem de iyi bir monitör alınıyorsa tamam. Çünkü beni uzun süre idare etmesini istiyorumda.
Kısaca bütçeyi 7900'e kadar çıkartabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.