7000TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
7000TL
Emin değilim belki zorlasam olabilir büyük ihtamelle imkansız değil.
Ok olur
8000TL'ye kadar ama 8000TL üstü olamaz.
Seni çok oyaladığım için çok çok çok özür dilerim kafam karman çorman olmuş resmen tüm gün sistem toplamaktan aklıma da bu hazır sistem gelmemiş özür dilerim DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
kesinlikle bunu al çünkü 1300tl daha ucuz ve uygun.Monitörü şu seç
1592256643747.png

Son düzenleme:
Tamam peki monitör öneriniz ne.

Resim de attım zaten ama şu da olabilir veya beklemeyin o resim de attığım güzel :D Hayırlı olsun şimdiden. Ama söyleyeyim ileride para biriktirin sonra İşlemci soğutucu ve HDD alın bu sistem 3-4 yıl idare eder 1 yıla kadar zaten alırsınız soğutucu herhalde.

Son düzenleme:
Seni çok oyaladığım için çok çok çok özür dilerim kafam karman çorman olmuş resmen tüm gün sistem toplamaktan aklıma da bu hazır sistem gelmemiş özür dilerim DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Kesinlikle bunu al çünkü 1300TL daha ucuz ve uygun. Monitörü şu seç.
Eki Görüntüle 592815

Bende 6.748, 76 TL ediyor? Acaba bir şeyler eksik mi benimkinde?

Sistem hazır olduğuna göre sadece o 144Hz monitörü ekliyorum ben fiyat 6.748,76 TL diyor. Başka bir şey eklemeli miydim?
bakın şunları ekleyebilirsiniz tek tek ekran görüntüsü atacağım.
1592257907727.png
İşlemci'de hiç ısınmaz ama illaha 7000TL olsun diyosan aşmak istemiyosan sıvı soğutmaya gerek yok yani seçtiğimi seçmene gerek yok.Sıvı soğutmaya da zaten hız aşırtma yapmayacaksan gerek yok.Kısaca sıvı soğutmayı seçmesen daha iyi olabilir.Ama ömrü falan daha çok olur seçim senin

Son düzenleme:
Bakın şunları ekleyebilirsiniz tek tek ekran görüntüsü atacağım.Eki Görüntüle 592837 işlemci'de hiç ısınmaz ama illaki 7000TL olsun diyorsan aşmak istemiyorsan sıvı soğutmaya gerek yok yani seçtiğimi seçmene gerek yok. Ama sıvı soğutmalı hiç ısınmaz tekrar söyleyeyim.

Peki ben olduda bu bilgisayarı aldım sadece Windows yükleyip Driver'ları kuracağım yani sistem hazır gelecek değil mi? Yani ben hayatımda ilk defa PC topluyorum hep marka laptop kullandım bilgisayarı oyuna hazır etmeme yardım edebilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı