Bugüne kadar hep Intel işlemcili PC kullandım artık AMD'yi denemek istiyorum ama PC toplamak hakkında bir gram bilgim yok. Hazır sistem değil de parça satın alıp kendim toplamak istiyorum ama daha önce hiç internet üzerinden parça bile satın almadım. Bu yüzden hangi sitelerde indirim kovalamam gerektiğini de bilmiyorum.
Ayrıca toplayacağım sistemi ASUS TUF VG249Q 23.8" 144Hz ile kullanmayı planlıyorum bunun yanında klavye de almam gerekiyor aklımda Corsair K70 veya K95'ten başka klavye yok. Yani özetlemek gerekirse kasa için 6500-8000 arası bütçem, monitör ve klavye için de 2500-3500 bütçem var. Ayrıca parçaları satın alabiliceğim site önerebilirseniz sevinirim.
Ayrıca toplayacağım sistemi ASUS TUF VG249Q 23.8" 144Hz ile kullanmayı planlıyorum bunun yanında klavye de almam gerekiyor aklımda Corsair K70 veya K95'ten başka klavye yok. Yani özetlemek gerekirse kasa için 6500-8000 arası bütçem, monitör ve klavye için de 2500-3500 bütçem var. Ayrıca parçaları satın alabiliceğim site önerebilirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: