7000TL telefon önerisi

Bütçe
7000

emirhan.vurgun

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnsan Kaynakları Uzmanı
Bütçem 7000 TL. Telefon piyasasını bilmiyorum. Alınabilecek en ideal Android telefon hangileri?

Üstüne biraz daha ekleyerek Yurtiçi Redmi Note 10 Pro 6 Ram + 128 GB Hafızalı modelini alabilirsiniz.
Yurtdışı bakıcaksanız Oneplus 9 veya Mi 11T olabilir.

Note 10s ya da note 11 gözüme çarptı.Note 10s kullanan arkadaşım var memnun fakat 11i bilemem.İkinci el düşünür müsünüz?
bende bakındım biraz note 11 ideal gibi görünüyor. 2. el düşünmüyorum.

Üstüne biraz daha ekleyerek Yurtiçi Redmi Note 10 Pro 6 Ram + 128 GB Hafızalı modelini alabilirsiniz.
Yurtdışı bakıcaksanız Oneplus 9 veya Mi 11T olabilir.
malesef üzerine ekleyemiyorum. Yurtdışı içinde vaktim yok. Note 11 bakacağım gibi.

Oyun oynamıyorsanız Note 10S yerine Note 11'i tercih edebilirsiniz. Pili çok iyi gidiyor. Kamerası iki cihazında benzer. Note 11'e GCAM kurarsanız çok iyi fotoğraflar çıkartabilirsiniz.

Oyun oynamıyorsanız Note 10S yerine Note 11'i tercih edebilirsiniz. Pili çok iyi gidiyor. Kamerası iki cihazında benzer. Note 11'e GCAM kurarsanız çok iyi fotoğraflar çıkartabilirsiniz.
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…