7000TL telefon önerisi

Bütçe
7000-7500

TheYusibo

Centipat
Daha fazla  
Isınma-kasma sorunu olmayan. Oyun oynayıp internette takılabileceğim bir telefon arıyorum.

İkinci el değerlendirirseniz daha iyi önerilerle gelebilirim ancak sıfır olarak M15 tavsiye ediyorum.

İkinci el değerlendirirseniz daha iyi önerilerle gelebilirim ancak sıfır olarak M15 tavsiye ediyorum.

Uzun bir süre kullanacağım için sıfır almak istiyorum. M15'in tasarımı pek hoşuma gitmedi.

Ayrıca söylemeyi unutmuşum 8 GB RAM ve 128 GB depolama olsun.

Uzun bir süre kullanacağım için sıfır almak istiyorum. M15'in tasarımı pek hoşuma gitmedi.

Ayrıca söylemeyi unutmuşum 8 GB RAM ve 128 GB depolama olsun.

128 GB hafıza anlarımda RAM performanstaki birinci öncelik değildir. Yani 8 GB RAM olsun illa diye takılmana gerek yok.

Redmi Note 10S sizin için uygun bir tercih olacaktır.

A15'in tasarımı bir tık daha hoş bakmanızı öneririm. Samsung.

Bende Note 10S var çok ısınıyor günlük kullanımda ideal ama likit soğutması olmadığından yaz aylarında oyun oynatmıyor.

Bende Note 10S var çok ısınıyor günlük kullanımda ideal ama likit soğutması olmadığından yaz aylarında oyun oynatmıyor.

Ben kış aylarında okulda kullanıyordum minimal bir ısınma oluyordu verilen bütçeye göre ısınma problemine göre bence en iyidir Tecno falan almaktansa iyidir 8 GB RAM konusunda.

Ben kış aylarında okulda kullanıyordum minimal bir ısınma oluyordu verilen bütçeye göre ısınma problemine göre bence en iyidir Tecno falan almaktansa iyidir 8 GB RAM konusunda.

Kesinlikle ama yazları kullanmak sıkıntı özellikle FIFA ve PUBG gibi ağır oyunlar oynanıyorsa arkaya soğutucu şart maalesef.

128 GB hafıza anlarımda RAM performanstaki birinci öncelik değildir. Yani 8 GB RAM olsun illa diye takılmana gerek yok.

Oyun için söylemiştim.

Eğer bütçeyi arttırabilirsem A34 almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…