7000TL'ye monitör önerisi

Bütçe
7000

RiyalEnes

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 7000 TL'ye en az 165 Hz 27 inch tercihimdir bir monitör önerir misiniz internette sürekli şu Samsung'un G serisini görüyorum gözel görünüyor yardımcı olursanız sevinirim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarın.

G5 güzel monitör. Diğer odyssey monitörler için geçerli değil tabii. G3 kronik sorunlu bir çöp. G4 de pek iyi değil. Ancak G5 tercih edilebilir.

G5 güzel monitör. Diğer odyssey monitörler için geçerli değil tabii. G3 kronik sorunlu bir çöp. G4 de pek iyi değil. Ancak G5 tercih edilebilir.
VA panel hocam.

500 TL asarsan 2K 27" olarak Acer XV272UV oneririm.

Asamam dersen 27" 165 Hz olarak bunlar var;
G5 berbat bir monitor, G3'e cop deyip G4'e pek iyi degil deyip G5'e iyi demeniz epey ironik olmus.
G3 ne kadar copse G5 de bir o kadar cop. G4'e pek iyi degil demissin ama G4 Odyssey serisinde ucuz olup da tercih edilebilirligi olan tek model.

500 TL asarsan 2K 27" olarak Acer XV272UV oneririm.

Asamam dersen 27" 165 Hz olarak bunlar var;

G5 berbat bir monitor, G3'e cop deyip G4'e pek iyi degil deyip G5'e iyi demeniz epey ironik olmus.
G3 ne kadar copse G5 de bir o kadar cop. G4'e pek iyi degil demissin ama G4 Odyssey serisinde ucuz olup da tercih edilebilirligi olan tek model.

Hocam aşma durumu olmayabilir zaten 6000'den zorla 7000 çıkardım o sebepten dolayı bu sizin attığınız monitörlerde ghotsting vesaire olur mu?

500 TL daha ucuz sadece ve G4 240 Hz iken sizinki 180Hz.

Hocam onu alma planım vardı ancak o 25 inch diye seçmemiştim bilmiyorum.

Hocam aşma durumu olmayabilir zaten 6000'den zorla 7000 çıkardım o sebepten dolayı bu sizin attığınız monitörlerde ghotsting vesaire olur mu?
Hayir ghosting olmaz. 27G2SPU al o zaman. AOC 27G2SPU daha iyi Philips 27M1N3200ZA'dan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı