700TL civarı sistem önerisi

Ich Will

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ucuz fiyatlı bir sistem arıyorum. Bütçem 700TL civarı ve 2. elden bakıyorum. Basit çizim programları ve internet için kullanacağım. Nasıl bir şey bulabilirim? 1. veya 2. nesil i3, 4GB ram, R7 240 içeren bir sistem mantıklı mı? Teşekkürler.

@370423 hocam siz yaparsınız.

Zorlu olacak ama yaparım bir şeyler.
Toplam 780TL ölücülükte sınır tanımadım.
İşlemci için başlarda stok fan alın bilgisayarcıların çöp kutusunda bile oluyor bedavaya veya 10 20TL'ye alırsınız bütçe aşmadan sistem tamamlanmış olur. İyi forumlar.
Anakart aynası yokmuş yani tozlanabilir ama 4 5 ayda bir temizlemeniz yeterli olur.

İşlemci için başlarda stok fan alın bilgisayarcıların çöp kutusunda bile oluyor bedavaya veya 10 20TL'ye alırsınız bütçe aşmadan sistem tamamlanmış olur. İyi forumlar.
Anakart aynası yokmuş yani tozlanabilir ama 4 5 ayda bir temizlemeniz yeterli olur.
Teşekkürler güzel toplamışsınız bu bütçeye daha iyisi olmaz gibi. Ben şöyle bir sistem buldum fikriniz nedir?

250 TL'ye HD 6850 gördüm sizce nasıldır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı