700TL Kasa Önerisi

Klenaerjx

Hectopat
Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Hava akışı iyi ve görsel anlamda iyi bir kasa almayı planlıyorum. Güç kaynağı olmasına gerek yok. Aklımda Phanteks P400S var ama ön tarafa radyatörü taksam yeterli havayı çekebilir mi bilmiyorum. Phanteks P400S istekleri mi karşılar mı yoksa başka modellere mi yönelmeliyim? Bütçemi en fazla 50TL civarında artırabilirim.

Bende aynı kasadan var memnunum ama oda sıcaklığınız normale göre biraz sıcaksa(yaz ayları için) öyle çok düşük sıcaklık beklemeyin. Phanteks p400s in ön tarafında ki boşluk yeterli radyatörü oraya takarsanız güzel sirkülasyon sağlarsınız. Phanteksin cevabı bu ama benim sana güzel sirkülasyon olarak önerim aerocool p7 c0 gerçekten ön taraftan inanılmaz hava alıyor ama 240 mm radyatörü üst bölmeye takılmıyor gibi haberler duydum ne kadar doğru bilemem,iyi forumlar.

Aerocool P7-C0 3 Fanlı, Çift Taraflı Full Cam Yan Panelli, Fiyatı

Bende aynı kasadan var memnunum ama oda sıcaklığınız normale göre biraz sıcaksa(yaz ayları için) öyle çok düşük sıcaklık beklemeyin. Phanteks p400s in ön tarafında ki boşluk yeterli radyatörü oraya takarsanız güzel sirkülasyon sağlarsınız. Phanteksin cevabı bu ama benim sana güzel sirkülasyon olarak önerim aerocool p7 c0 gerçekten ön taraftan inanılmaz hava alıyor ama 240 mm radyatörü üst bölmeye takılmıyor gibi haberler duydum ne kadar doğru bilemem,iyi forumlar.

Aerocool P7-C0 3 Fanlı, Çift Taraflı Full Cam Yan Panelli, Fiyatı
Bu modeli de düşüneceğim. İlk tercihi Phanteks olacak önceden beri aklımda olan bir kasa. Ama kararımı vermeden önce Phanteks'in hava akışı hakkında biraz daha araştırma yapacağım.

Bu modeli de düşüneceğim. İlk tercihi Phanteks olacak önceden beri aklımda olan bir kasa. Ama kararımı vermeden önce Phanteks'in hava akışı hakkında biraz daha araştırma yapacağım.
Tabi ki kim ne derse desin önemli olan senin seçimin ve aldığınız zaman neye karar verdiğinizi yazarsanız sevinirim, iyi forumlar

Dark N10 aldım baya memnunum malzeme kalitesi fanları sessizliği. Arkadaşımla aynı sistemi topladık birebir. CoolerMaster Masterbox Lite5 aldı. Ondan daha düşük sıcaklık alıyorum. Ben 3200mhzde çalıştırıyorum ramleri o ise 2666'da siz hesap edin artık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı