700TL klavye 700TL mouse önerisi

Klavye olarak bu model vardı. Ürün hakkında net bilgim yok.

Kablolu olunca neden risk olsun? Bendeki mouse 9 ay oldu kablolu Prime Plus, bu mouse satın alsa hiçbir sıkıntısı yok riski yok, 450 IPS mouse.

Kablolu olmasından dolayı demiyorum. Kablolu olması eksi diyorum. Risk olması 2. el oldugundan dolayı. Sıfır kutu diye satılsa bile adamın açıp geri kapatmadıgını bilemezsiniz. Her zaman risk 2.el işi. Garantisi var der içi açılmış ürün çıkar garantide kabul etmez patlarsınız. 700TL'nin büyük meblağ olmadıgının farkındayım ama 2.el'e yönlendirip konu sahibinin son parasını riske atmasını istiyorsanız sorun sizde. 700TL'ye taş gibi Aigo'ya da Furylevel alınır. Zamanı gelince model yükseltir.

z1se modelin trendyolda buldum 820tlye ancak beni ne kadar götürür, kalitelimi, claws air v1den farkına bakıcam çok sağol reis

Klavye olarak bu model vardı. Ürün hakkında net bilgim yok.

Kablolu olmasından dolayı demiyorum. Kablolu olması eksi diyorum. Risk olması 2. el oldugundan dolayı. Sıfır kutu diye satılsa bile adamın açıp geri kapatmadıgını bilemezsiniz. Her zaman risk 2.el işi. Garantisi var der içi açılmış ürün çıkar garantide kabul etmez patlarsınız. 700TL'nin büyük meblağ olmadıgının farkındayım ama 2.el'e yönlendirip konu sahibinin son parasını riske atmasını istiyorsanız sorun sizde. 700TL'ye taş gibi Aigo'ya da Furylevel alınır. Zamanı gelince model yükseltir.
Fazla abartıyorsun bence.

Z1SE modelin Trendyol'da buldum 820TL'ye ancak beni ne kadar götürür, kalitelimi, claws Air v1'den farkına bakacağım çok sağ ol reis

Hocam sizi üzmek istemem ama claws çok dandik bir marka bence. Kullanmadım ancak kullanan arkadaşımdan biliyorum. Direkt gidin Aigo'ya da Fury alın. Eloshape sitesinden boyutlarını karşılaştırabilirsiniz. Yine son karar sizin.

@ferdi6754 ve @willkommen sorununuz nedir acaba? Bu kadar kişi bu ürünleri öneriyor ve onlar hiçbir şey bilmiyor mu yani? Amacınız ne?

Hocam bunlar genelde kendi bildiğinin en iyisi oldugunu düşünür, haksız çıkınca kudurur. Ferdi durumuma kadar gelip dislike atmış alakasız bir durumuma.

Merhaba. Şu anda güncel olarak Rampage SMX R15 markalı fareyi kullanıyorum yaklaşık 2 yıl oldu ve artık dönmemeye başladı. Klavyemde babadan kalma Logitech G103. bunların yerine FPS oyunları oynamak için, düşük bütçeli bir mouse bir de klavye önerir misiniz? Klavye için 700 mouse için 700 bütçem var daha üstüne çıkamam. Şu anlık aklımda mouse olarak claws nexus X1 veya Air V1 modeli var. Klavye ise Everest silent TKL KB 98.

Mouse https://www.hepsiburada.com/aigo-gm...1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.7.2 klavye Hawk Gaming HK210 Membrane Rainbow Type C Kablolu Siyah Full Türkçe Gaming Oyuncu Klavye veya https://www.hepsiburada.com/aula-s9...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.68

Hocam bunlar genelde kendi bildiğinin en iyisi oldugunu düşünür, haksız çıkınca kudurur. Ferdi durumuma kadar gelip dislike atmış alakasız bir durumuma.

Tam tersi abicim ben senin önerdiğin mouseları yermedim, hatta yorum bile yapmadım çünkü kullanmadım. Tam tersine sen Prime Plus gibi F/P mouse için hele ki Prime hiç alınmaz dedin. Tam komedisin. Bu dediğin durum yani zeytinyağı olma durumu, benim dediğim olsun durumu tam da senin durumun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı