700TL mouse önerisi

bloody memnunun ama daha iyileri vardır tabiki
Bloody iyi lakin çok pahalı. O fiyattaki modelleri eski modeller oluyor.

SS Prime'nin stokları tükendi. O sebeple elindekiler su gibi tükenmesin diye bazı satıcılar 1400 TL gibi fiyatlara satıyor. Beklerim diyorsan bekle. Veya bütçeyi arttır. Ama bayağıdır stokları tükenmiş.

Prime'da cift tiklama sorunu yok. Prime+ şans eseri alt ekran sesli çıkabiliyor sadece.
Prime+ kullanıcısıyım. Coil whine doğuştan var sanırım. Ancak önemli olan sesin seviyesi. Ben kulağımı ekrana dayayınca anca o zaman duyabiliyorum. Ve farede sorun var. Alttaki ekranı LOGO veya STATUS kademesine almama rağmen belli bir süre sonra FROM ENGINE kademesine geçiyor. GG üzerinden sadece çizim yapabiliyorsunuz attığınız resimler de 24px olmak zorunda. Ekran kısmı boş bu yüzden de. Normal Prime stokları bitti diye Plus aldım yoksa almazdım.

Düsündüm ama cift tıklama sorunu var sanırım.

3 ay önce SS Prime+ ı 650 TL'ye almıştım ama şu an 1.2K'larda.

Ben 470e gormustumde ileride alirim dedim şu an 1400TL olmus.

Bloody memnunun ama daha iyileri vardır tabii ki.

Bloody cep yakar bana biraz ucuz ve duzgun bir şey lazim eskiden millet Viper Mini falan diyordu onlarda ucmus gitmis.

Bloody iyi lakin çok pahalı. O fiyattaki modelleri eski modeller oluyor.

SS Prime'nin stokları tükendi. O sebeple elindekiler su gibi tükenmesin diye bazı satıcılar 1400 TL gibi fiyatlara satıyor. Beklerim diyorsan bekle. Veya bütçeyi arttır. Ama bayağıdır stokları tükenmiş.

Hocam en kötü Darmoshark falan alırım 1000TL'lere cıkarsam piyasa cok ucuk ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00