peki kasama uyar mı nasıl anlarım(dark maxima v20) henüz almadım ama bunu düşünüyorumİki kelime.![]()
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Ekran kartı: rx 6600EVGA kalitesi.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sisteminizi yazar mısınız?
Kasayı tavsiye etmiyorum, o fanlar baya görltü çıkarır.Ekran kartı: rx 6600
işlemci: ryzen 5 5600
anakart: b550m-a pro
soğutucu: 34 esports
ram: 2x8 3600mhz
kasa: dark maxima v20
monitör: asus tuf v24q
rami ve kasayi daha sipariş vermedim
evganin daha kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum uzun süre ekran kartını kullandım highpowerda fena değil gibiKasayı tavsiye etmiyorum, o fanlar baya görltü çıkarır.
İlk PSU yu beğenmediyseniz, buna da bakabilrsiniz.
![]()
Highpower için bir şey söyleyemiyorum, benim bildiğim kaliteli ve bilindik markalı PSU attım abi.evganin daha kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum uzun süre ekran kartını kullandım highpowerda fena değil gibi
Peki kasama uyar mı nasıl anlarım(Dark maxima V20) henüz almadım ama bunu düşünüyorum
EVGA kalitesi.![]()
Sisteminizi yazar mısınız?
o kasayı alcaktım ama toz filtresi olmadığı için tavsiye etmediler biraz kafam karıştıMSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa| ITOPYA.COM Kasa olarak bunu tavsiye ederim. Gelecekte belki bir fan daha takarsınız.
Highpower için bir şey söyleyemiyorum, benim bildiğim kaliteli ve bilindik markalı PSU attım abi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.