700TL'ye F/P RGB kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan pc53
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 768

pc53

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
700TL bütçem var.
F/P mikrofonu iyi olan uzun süre giden bir kulaklık arıyorum.
Rampage kulaklıklar iyi midir?
Not: Gürültü engelleme olursa iyi olur.
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
700TL bütçem var.
F/P mikrofonu iyi olan uzun süre giden bir kulaklık arıyorum.
Rampage kulaklıklar iyi midir?
Not: Gürültü engelleme olursa iyi olur.
Teşekkürler.
Hocam RGB olmaması sorun olmaz bence. Ayrıca rampage kulaklık alınmaz. Önerilerim;

Hocam RGB olmaması sorun olmaz bence. Ayrıca Rampage kulaklık alınmaz. Önerilerim;

Hımm anladım
Arkadaşım bu kulaklık nasıl sence alınır mı?

Arkadaşım, Gamepower denilen markaya bulaşma. İsminin Gamenote olması seni korkutmasın. Gamenote H2002D'yi al gel, rahatına bak.

Bu fiyat bandında sanki çok seçenek varmış gibi insanlara Gamepower, Rampage'e bulaşma diyorsunuz fakat insanların yeteri kadar parası olsa zaten bulaşmaz. Kronik sorunu olmadığı sürece her kulaklık alınabilir. Mesela "bulaşma" denilen James Donkey markasının kulaklığını 3 yıldır kullanıyorum. (712 modeli) hiç sorun yaşamadım her aksamı calisiyor. 170 liraya almistim. Mikrofonu; HyperX Cloud deneyimlemis biri olarak bence ondan daha iyiydi. Ses konusunda tabii ne kadar ekmek o kadar köfte. Arkadaşlar kahkaha emojisi atarak bir yere varamazsiniz. Öncelikle fikrime saygı duyun ondan sonra aksini iddia edin. Ben memnunum öneriyorum diyorum siz hayır öneremezsin mi diyorsunuz? Bu nasıl mantık?

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey OEM kulaklık tedarik edip sonra markasını basıp satıyor? Peki ya buna ne demeli?

Aynen de öyle yapıyor. Ben aksini mi iddia ettim? Bunu yapması ürünün kötü olduğu anlamına gelmez. Ben 3 yıl kullandım hala taş gibi diyorum ve aldığım zaman o fiyatta rakibi yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen de öyle yapıyor. Ben aksini mi iddia ettim? Bunu yapması ürünün kötü olduğu anlamına gelmez. Ben 3 yıl kullandım hala taş gibi diyorum ve aldığım zaman o fiyatta rakibi yoktu.

Hocam merak etmeyin arkadaşımdada aynı kulaklık vardı sesi %40'dan sonra kulağı felç etmeye başlıyor 7.1'i açınca. Ses kalitesi zaten kötü tizleri çok veriyor basslar dengesiz.

Hocam merak etmeyin arkadaşımdada aynı kulaklık vardı sesi %40'dan sonra kulağı felç etmeye başlıyor 7.1'i açınca. Ses kalitesi zaten kötü tizleri çok veriyor basslar dengesiz.
Ses konusunda ne kadar ekmek o kadar köfte diye zaten belirttim. Müzik falan dinlenmiyor ama "ses kasma" konusunda yeterli. Ben direkt insanları su markadan uzak dur denmesine karşıyım. Yoksa hiçbir markadan ürün alamaz hale geliriz. Samsung monitör kullandım resmen rezaletti iade ettim. Ancak daha yeni Samsung telefon alacağım. Yani sorun markada değil üründe bulunmalı diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı