- Makaleler
- 16
Daha fazla
Merhabalar, yaklaşık 6 ay önce Türk Telekom'dan, Millenicom'a geçiş yaptım. Bu süreçte hız ve upload konularında sıkıntı yaşamazken ping ve packet loss sorunum önemsenmeyecek durumları aşma durumuna geldi. Maalesef Millenicom'a yaptığım başvurulardan bir netice alamadım, kabloyu çıkar tak ve bağlantınızda problem yok demekten başka bir söylemleri olmadı. Türk Telekom'da LoL TR sunucusunda 34-35 ping alıyorken. Millenicom'a geçiş yaptıktan 3 ay sonra ping 39 sonra 45 ve 47 diye artmaya başladı. İstediğim verimi alamadığımdan Türk Telekom'a geçiş yapacağım. Ancak bu nokta da kullanmakta olduğum ASUS DSL N16P modemi değiştirmek istiyorum.
Daha stabil bir bağlantı için 700 TL'ye kadar önerebileceğiniz modem var mı? Ya da modemi Türk Telekom'dan almam daha mı mantıklı olur? Çünkü daha önceden TT'den aldığım modemlerde hiç internet problemi yaşamamıştım. Wi-Fi anteni olmamasına rağmen ASUS DSL N16P'den daha stabil bağlantı sağlayan Airties modem kullanmıştım.
Daha stabil bir bağlantı için 700 TL'ye kadar önerebileceğiniz modem var mı? Ya da modemi Türk Telekom'dan almam daha mı mantıklı olur? Çünkü daha önceden TT'den aldığım modemlerde hiç internet problemi yaşamamıştım. Wi-Fi anteni olmamasına rağmen ASUS DSL N16P'den daha stabil bağlantı sağlayan Airties modem kullanmıştım.
Son düzenleyen: Moderatör: