700W 80+ Gold PSU Önerisi

gorkemco

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, alacagim anakartta, 8+4(Z390 Tomahawk) CPU guc girisi bulunmakta ancak piyayasada 700TL bandinda 80+ Gold Sertifikali ve Ultra sessiz bir PSU bulamadim. Acaba ne onerirsiniz?

Not: Tek 8 pin girisi olsaydi Sharkoon SilentStrom Cool Zero 750W alacaktim.

Tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu öneririm: Seasonic FOCUS Plus 750 Gold güç kaynağı ünitesi 750 W ATX Siyah SSR-750FX - Nanokatalog

Almadan önce stok sorgulatırsanız daha iyi olur. Bu PSU şu anda illa 750W olacak derseniz Türkiye'de bir tek Nanokatalog'da var.
Şahsen ben bunun da her türlü yeteceğini düşünüyorum: Seasonıc Focus Plus 650w 80+ Gold 12cm Power Supply Aktıf Pfc Se - n11.com

Bütçemin 700 tl oldugunu söylemis idim.
Şunu öneririm: Seasonic FOCUS Plus 750 Gold güç kaynağı ünitesi 750 W ATX Siyah SSR-750FX - Nanokatalog

Almadan önce stok sorgulatırsanız daha iyi olur. Bu PSU şu anda illa 750W olacak derseniz Türkiye'de bir tek Nanokatalog'da var.
Şahsen ben bunun da her türlü yeteceğini düşünüyorum: Seasonıc Focus Plus 650w 80+ Gold 12cm Power Supply Aktıf Pfc Se - n11.com
Bunun yanı sıra önerdiğiniz psuların hiçbiri 8+8 ya da 8+4 cpu kablosuna sahip değil. Yorum yapmak için yorum yapmayın. Gerçekten bi' konuda bilgi birikiminiz varsa bunu paylaşın ki yararlanalım, gereksiz bilgi kirliliği yaratmayın. Saygılarımla.
Merhabalar, alacagim anakartta, 8+4(Z390 Tomahawk) CPU guc girisi bulunmakta ancak piyayasada 700TL bandinda 80+ Gold Sertifikali ve Ultra sessiz bir PSU bulamadim. Acaba ne onerirsiniz?

Tesekkurler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı