Gametech GTP-700 700W 80 Plus Gold PSU alınır mı?

Ben bayağı araştırdım o güç kaynağını ve almaya karar verdim kullanıcı yorumları olumlu acaba sizinde olumlumu veya aldınız mı formda bayağı vakit geçmiş memnun musunuz?

Nitro modelini almak yerine Gigabyte'ın Gaming OC modelini alın ve oradan gelen parayı güç kaynağına yatırın. Ne olduğu belirsiz ürünlerden uzak durun. Zaten eski bir iç yapı kullandığı çift 12V kanalı olmasından anlaşılıyor.

Güç kaynağı olarak önerim;
Bana söyler misin güvenlik düzeyi neresi eksik herşeyi çok iyi mi biliyorsun bu fiyata alınabilecek en iyi fiyat performans üründür eski bir iç sistem kullanıyor imiş yae ağzı olan konuşuyor bu ürünleri kullanan herkes memnun yani burda saçma sapan yok içi eski yok şurası eski iç sistemi eski falan değil gayet kaliteli bir psu dur

Bana söyler misin güvenlik düzeyi neresi eksik herşeyi çok iyi mi biliyorsun?
İyi bildiğimi iddia etmedim. Ürün hakkında ne Corsair VS serisi ne CM'nin ne MWE V2 serisi nede Be Quite!'ın System Power 9 gibi modeller hakkında bilgi topladığım gibi bilgi toplayabilir misin?

Bu fiyata alınabilecek en iyi fiyat performans üründür.
Performansı neyle ölçtün öğrenebilir miyim?
Eski bir iç sistem kullanıyor imiş ya ağzı olan konuşuyor.
Ne yapalım ağzımıza bant yapıştıralım? Sana mı soracağım ne zaman konuşucağımı!
Gayet kaliteli bir PSU'dur.
İddianı kanıtlamakla mükellefsin! Aç içini bütün bileşenlerini incele sonra gerekli voltaj düzenleme, bekleme süresi, milivolt, verimlilik gibi testleri yap sonra Technopat Sosyal'e at. İncelemede ürün güzel gözükürse biz de hatamızı kabul eder ve özür dileriz aynı Rampage'in ETX ve PowerBoost'un RAGE serisinde olduğu gibi. Ha dersinki inceleme/analiz nasıl yapılır git bak ögren!

Bir şey bildiğini düşünsem üzülmüyeceğim. Hiç bir halt bilmeyip her gün güç kaynağını incelemelerini araştıran ve analizini yapan bir insan hakkında saçma sapan konuşmak kumaşını belli ediyor zaten.

Peki senin tavsiye ettiğin PSU lar nelerdir ? Linklerini paylaşabilir misin ?
Nitro modelini almak yerine Gigabyte'ın Gaming OC modelini alın ve oradan gelen parayı güç kaynağına yatırın. Ne olduğu belirsiz ürünlerden uzak durun. Zaten eski bir iç yapı kullandığı çift 12V kanalı olmasından anlaşılıyor.

Güç kaynağı olarak önerim;

Araştırmadan bu tarz yorumlar yapmanız çok saçma Ne olduğu belirsiz değil bence power 80 plus sertifikalı bir ürün araştırmadan bence yorum yazmayın uluslararası sertifikaya sahip bir ürün ve n11 gibi eticaret sitelerinde yorumları çok başarılı linki paylaşıyorum sizde kontrol edin

Araştırmadan bu tarz yorumlar yapmanız çok saçma Ne olduğu belirsiz değil bence power 80 plus sertifikalı bir ürün araştırmadan bence yorum yazmayın uluslararası sertifikaya sahip bir ürün ve n11 gibi eticaret sitelerinde yorumları çok başarılı linki paylaşıyorum sizde kontrol edin arama yerine gametech yazın çıkar marka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı