High Power simplicity giriş seviyesi, onun yerine şunları tavsiye ederim:
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Zalman 550W ZM550-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı
Zalman 550W ZM550-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bütçeniz ne kadar?Bu biraz bütçemi aşıyor.
Bütçeniz ne kadar?
Sosyalde şu tavsiye ediliyor. Ama yıl sonu indirimlerinden denk gelirse belki bütçeni aşan bir tanesi senin alabileceğin seviyeye inebilir. Bence sık sık takip et derim.Maksimum 600 TL.
Sosyalde şu tavsiye ediliyor. Ama yıl sonu indirimlerinden denk gelirse belki bütçeni aşan bir tanesi senin alabileceğin seviyeye inebilir. Bence sık sık takip et derim.
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Acelen yoksa bekle belki güzel indirim yakalarsın. Hem daha iyi araştırmış olursun. Sonuçta ben kullanmadığım için sana emin olarak tavsiyede bulanamıyorum. Ama sosyalde bunun tavsiye edildiğini çok gördüm.Bu güzelse bunu alabilirim 80+ mı?