70K sistem önerisi

Türkiye'de 5070 Ti alınmaz, açık ve net. Kaliteli bir mağazdan(Amazon, vatan, İtopya, Tebilon, Sinerji, İncehesap, Gaming.Gen.TR, PcKolik) alacağın 9070 XT ve 5070 Ti arasında 8-10k arası fiyat farkı var. 5070 Ti 9070 XT'den bu fiyat farkını hakedecek kadar daha iyi değil. Gerçekten 40k olsa düşünülür.

Bence fiyatını gayet de hak ediyor teknolojisi daha iyi sonuçta, Gaming gecesinde 39'a düştüğü bile oluyor indirim kovalanarak alınabilir hani.

İndirim kovalanarak alınabilir katılıyorum, ama 40-42k herhalde güncel 9070 XT fiyatlarında vereceğim maks para olurdu.

Sorun şu ki 9070 XT şu anda bir fiyat "ucuzluğu" yaşıyor, ileride artıp 5070 Ti ile yakınlaşacağını düşünüyorum. Batı ülkelerinde aradaki fiyat farkı Türkiye'den daha yakın, bu neden 5070 Ti almak daha mantıklı hale geliyor.

Kesinlikle daha mantıklı olur, arkadaşa kalmış. Ben şahsen 7K daha az verip 9070 XT alırdım, o parayı illa harcayacaksam CPU'yu 7800x3D yapardım.

Sadece FPS oynancaksa 9070XT 7800x3D mantıklı olur.

Bana kalırsa Türkiye'de 5070 Ti almak pek mantıklı değil. 9070 XT'den daha iyi bir kart ama arasındaki bu fiyat farkını hakettiğini düşünmüyorum.

Bence indirim kovalanarak 39'a filan alınırsa mis gibi kart.

Asus prime daha kaliteli bir PSU. Watt her şey değildir. SPL's PSU Tier List PSU için bu link kullanılır.

Cevapladığın yorumda geçen "Bilindik markaların bile kalitesiz ürünleri oluyor" kısmını bi daha oku istersen. Daha sana ne sattıklarını söylemeyen insanlardan ürün alınmaz.
ASUS PRIME güç kaynağı fiyatını hak etmiyor.
Kapasitör kalitesi Elite, Chinsan marka kapasitörler alt/orta kalite olarak kullanıyor.
Kısılmış ürün, CWT orta segment.
Daha iyi PSU bulunuyor bu bütçeler de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı