%70'lik indirim ile Red Dead Redemption 2 alınır mı?

VaxenS

Centipat
Daha fazla  
Uzun yıllardır bu oyuna hayranım, o kadar çok oynamayı istiyorum ki hiçbir YouTuber veya yayıncıdan serisini bile izlemedim. Gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla oyunun detaylarına daha oynamadan bile aşık oldum. Yani kısacası bu oyunu oynamak hayalim diyebilirim. Sizce Steam'deki %70'lik indirim ile Red Dead Redemption 2 alınır mı? (100 TL)
Almak ile almamak konusunda çok kararsızım. Malum ülkece kötü bir dönemden geçiyoruz ileriki aylarda zam gelir ve fiyatı daha da artar diye tedirginim. Bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz?
resim_2023-01-21_175848918.png

Uzun yıllardır bu oyuna hayranım, o kadar çok oynamayı istiyorum ki hiçbir YouTuber veya yayıncıdan serisini bile izlemedim. Gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla oyunun detaylarına daha oynamadan bile aşık oldum. Yani kısacası bu oyunu oynamak hayalim diyebilirim. Sizce Steam'deki %70'lik indirim ile Red Dead Redemption 2 alınır mı? (100 TL)
Almak ile almamak konusunda çok kararsızım. Malum ülkece kötü bir dönemden geçiyoruz ileriki aylarda zam gelir ve fiyatı daha da artar diye tedirginim. Bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz?Eki Görüntüle 1640152

Almanı şiddetle hırsla tavsiye ederim. Zam gelme ihtimali yakındır. Rockstar kendi uygulamasında yapıştırdı zammı Steam'de de yapıştırabilir.

Forumda onlarca konu var 100 TL bu oyun için bedava diye. Almak da istiyorsunuz daha ne soruyorsunuz ki anlamadım. Alın işte.

Oyun diğer canavar avlama oyunlarına göre güzel gerçekçi en azından çocuk oyunu değil her yaşa hitap ediyor. Fakat gene de 100 lira fazla ederi 40-45 TL. Tek kötü tarafı bence at surmek acayip keyifisiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00