70TL klavye önerisi

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün sizlerden bir imkansızı daha isteyeceğim. ~70₺ bütçe ile bir klavye satın almam gerek. Kullandığım Everest Olivine klavyenin içindeki silikonlar yırtıldığı için arkasını açıp bir iki kez kullanmadığım tuşlar ile değiştirmiştim. Bugün başka bir tuşu daha yırtıldı, ben de düzeltmek için klavyeyi açtım, tekrar birleştirdim. 1, 2, 3, 4 tuşları dışındaki diğer hiçbir tuş basmıyor. Bu sebepten ötürü yeni bir klavye satın alacağım. Olivine klavyeyi alalı da daha ancak 6 ay olmuştu. Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz, böyle 6 ayda bir klavyeye para verecek durumda değiliz. Öyle hemen bozulmayacak bir klavyeye ihtiyacım var. Ama piyasada Everest, Rampage, Inca gibi markalar dolaşıyor ve hepsi birbirinden beter gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 5 ₺ dışında oynama yapıp 'Biraz daha para biriktirip XXX modelini al' demezseniz sevinirim. Bu bütçede alabileceğimin en iyisini merak ediyorum.
Klavyeden istediğim tek ekstra özellik tuşların içinden ışık gelmesi. Geceleri işkence çekiyorum.
NOT: Klavyeyi öküz gibi kullanmadım, daha önce aldığım 25₺'lik elba klavye bile daha iyi idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bu bütçede ışıklı kaliteli bir klavye bulmak çok zor. Işık sıkıntı olmaz ise bu ürünleri öneririm.

Maalesef bu bütçede ışıklı kaliteli bir klavye bulmak çok zor. Işık sıkıntı olmaz ise bu ürünleri öneririm.
Çok teşekkür ederim fakat ışık şart sayılır.

Ürünün hiç değerlendirmesi yok, güvenilir bir mağaza mı bilmiyorum ama bu model klavyeyi tavsiye ederim piyasadaki ışıklı leğen plastiği klavyelerden kat kat iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı