Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bugün sizlerden bir imkansızı daha isteyeceğim. ~70₺ bütçe ile bir klavye satın almam gerek. Kullandığım Everest Olivine klavyenin içindeki silikonlar yırtıldığı için arkasını açıp bir iki kez kullanmadığım tuşlar ile değiştirmiştim. Bugün başka bir tuşu daha yırtıldı, ben de düzeltmek için klavyeyi açtım, tekrar birleştirdim. 1, 2, 3, 4 tuşları dışındaki diğer hiçbir tuş basmıyor. Bu sebepten ötürü yeni bir klavye satın alacağım. Olivine klavyeyi alalı da daha ancak 6 ay olmuştu. Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz, böyle 6 ayda bir klavyeye para verecek durumda değiliz. Öyle hemen bozulmayacak bir klavyeye ihtiyacım var. Ama piyasada Everest, Rampage, Inca gibi markalar dolaşıyor ve hepsi birbirinden beter gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. 3 5 ₺ dışında oynama yapıp 'Biraz daha para biriktirip XXX modelini al' demezseniz sevinirim. Bu bütçede alabileceğimin en iyisini merak ediyorum.
Klavyeden istediğim tek ekstra özellik tuşların içinden ışık gelmesi. Geceleri işkence çekiyorum.
NOT: Klavyeyi öküz gibi kullanmadım, daha önce aldığım 25₺'lik elba klavye bile daha iyi idi.
Klavyeden istediğim tek ekstra özellik tuşların içinden ışık gelmesi. Geceleri işkence çekiyorum.
NOT: Klavyeyi öküz gibi kullanmadım, daha önce aldığım 25₺'lik elba klavye bile daha iyi idi.
Son düzenleyen: Moderatör: