710 TL klavye önerisi

40 TL arttırabilirsen eğer kesinlikle bu.
Aynısı burada daha ucuz.

Klavyeyi bilmiyorum bu arada, sadece daha ucuzu var diye yazdım. Başka alternatifler olabilir.
O fiyattaki alternatiflerinden daha iyi bence Cherry MX Speed anahtarlarını kullanıyor.
  • 45g çalıştırma kuvveti
  • 1mm çalıştırma mesafesi
  • 1000 Hz
Klavyeyi alacak kişi tabi ki detaylı incelemelerine baksın ancak bu fiyat aralığında Cherry MX Speed anahtarları varken kaçırmamak lazım.

O fiyattaki alternatiflerinden daha iyi bence Cherry MX Speed anahtarlarını kullanıyor.
  • 45g çalıştırma kuvveti
  • 1mm çalıştırma mesafesi
  • 1000 Hz
Klavyeyi alacak kişi tabi ki detaylı incelemelerine baksın ancak bu fiyat aralığında Cherry MX Speed anahtarları varken kaçırmamak lazım.
Oyun için kullanacağım ancak bu beyaz cherry mx switchler ağır deniyor .

Cherry MX Speed anahtarları oyun için en uygun olanıdır. Dediğinizin aksine kullanımı hafif, yumuşak ve rahattır.

Şu konuda yay sesi olduğu belirtilmiş viola versiyonunda . Violadan farkı nedir ?

Şu konuda yay sesi olduğu belirtilmiş viola versiyonunda . Violadan farkı nedir ?
Viola switchlerin teknik detaylarını bilmiyorum ancak bir kaç yerde daha viola switch modelinde yay sesini görmüştüm. Cherry MX Speed versiyonunda ise o sorunu görmedim ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki Speed olanı tercih etmelisin. Viola olanı yay seslerinden dolayı önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı