7100 TL'ye oyun bilgisayarı toplama

@psdkgo Ekran kartı stokta yok. 120GB SSD biraz düşük kalmış. Daha iyi kasa seçilebilirdi. Anakart bütçeye göre düşük. Ekran kartını sığdıracağım diye diğer bileşenleri zorlamışsınız.
@Barkın`cigiN`Çağan Sistem iyi sayılır, PSU daha iyi seçilebilirdi, o bütçeye Silverstone bir PSU sığardı. Sosyal kurallarına da bir göz atın derim.
Siz ne beklerdiniz? X470 falan mı?

@psdkgo Fazla olmasa da o ASRock'tan iyidir. ASRock anakartları beğeniyorum aslında, 100TL fark ile iyisi varsa o alınmalı bence. Anakart kolay değişmeyen bir parçadır.

@Barkın`cigiN`Çağan Evet. Hala var biraz. Cümleye büyük harf ile başlayın, noktalamalara dikkat edin.

@psdkgo Fazla olmasa da o ASRock'tan iyidir. ASRock anakartları beğeniyorum aslında, 100TL fark ile iyisi varsa o alınmalı bence. Anakart kolay değişmeyen bir parçadır.

@Barkın`cigiN`Çağan Evet. Hala var biraz. Cümleye büyük harf ile başlayın, noktalamalara dikkat edin.
Bütçeyi aşmamak için onu seçtim. Yoksa ASRock MSI'dan daha iyi demiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı