710M sistemin oyun performansı nasıl?

KaitaiOnjo

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, pcm NVIDIA 710M & Intel Core i5-3260M 2.60GHz CPU Samsung markalı bir laptop acaba Valorant'ta veya Payday 2 gibi oyunlarda fps/performansı nasıl olur?

Memnun kalmazsın 920M i3 4005u var FPS sıkıntısı yaşıyorum+laptop ısınıp kendini kapatıyor güvenlik amaçlı ama istersen almadan önce bir test ettir alıcağın kişiye.

Öncelikle selamlar, pcm NVIDIA 710M & Intel Core i5-3260M 2.60GHz CPU Samsung markalı bir laptop acaba Valorant'ta veya Payday 2 gibi oyunlarda fps/performansı nasıl olur?

Düşük bir ekran kartı Valorant düşükte 50FPS civarı takılırsınız.

CS:GO'yu 800x600 de 50-60FPS ile oynarsınız. Eğer çok zorlanırsanız çözünürlüğü 720x576 yapın daha rahat olur. Ama Valorant 1024x768'in altında oyun çöp oluyor. O yüzden Valorant oynayabileceğinizi sanmıyorum. Sana bir tavsiyem daha olacak, bilgisayarına Windows 7 kur. RAM'in düşükse en az 10 FPS fark edecektir.

CS:GO'yu 800x600 de 50-60FPS ile oynarsınız. Eğer çok zorlanırsanız çözünürlüğü 720x576 yapın daha rahat olur. Ama Valorant 1024x768'in altında oyun çöp oluyor. O yüzden Valorant oynayabileceğinizi sanmıyorum. Sana bir tavsiyem daha olacak, bilgisayarına Windows 7 kur. RAM'in düşükse en az 10 FPS fark edecektir.

RAM'im 4 GB ve bu arada Windows 7 nasıl indiriceğim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı