710M Tüm Oyunlarda FPS Sorunu

batufener94

Decapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Windows 10 daha dün Windows 7'den geçtim ve geçtiğimden beri hiç bir oyunu adam akıllı oynayamıyorum FPS değerleri kat ve kat çok düşük bir el atarsanız sevinirim.

Windows 10 Pro 64 Bit
Intel Core i3 3110m
6GB DDR3 Ram
GEForce 710M Ekran Kartı
Toshiba Satellite C50-A

Not: Windows orijinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak 710M giriş seviyesi bir ekran kartı olduğunu unutmayın. Bu kart günlük kullanım amaçlı çıkarılmış.
Hangi oyunlarda ve hangi ayarlarda oynadığını da belirtin.
Dizüstü bilgisayarın kasa bakımı ve termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptırdınız?

Windows update güncellemelerini eksiksiz alın.
Yükseltme ile geçtiyseniz ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
Her oyun Nvidia için profil barındırmıyor. Oynadığınız oyunun harici ekran kartı ile çalıştığından emin olun.
Özellikle oyunların kısayolu ya da launcher ekleyip oyunu halen işlemciye gömülü ekran kartında çalıştıran çok oluyor.

Bağlantıdaki önerileri de uygulayarak birazda olsun sistem istikrarını artırabilirsin.

İlk olarak 710M giriş seviyesi bir ekran kartı olduğunu unutmayın. Bu kart günlük kullanım amaçlı çıkarılmış.
Hangi oyunlarda ve hangi ayarlarda oynadığını da belirtin.
Dizüstü bilgisayarın kasa bakımı ve termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptırdınız?

Windows update güncellemelerini eksiksiz alın.
Yükseltme ile geçtiyseniz ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
Her oyun Nvidia için profil barındırmıyor. Oynadığınız oyunun harici ekran kartı ile çalıştığından emin olun.
Özellikle oyunların kısayolu ya da launcher ekleyip oyunu halen işlemciye gömülü ekran kartında çalıştıran çok oluyor.

Bağlantıdaki önerileri de uygulayarak birazda olsun sistem istikrarını artırabilirsin.
Çok teşekkürler sadece windows update'den tüm gerekli güncelleştirmeleri edindim ve DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildim bunu yapmadan önce. Tekrardan Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı