Klavye temizlemenin en iyi yolu nedir?

NeonJii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3060 Ti, AMD Ryzen 5 5600, Windows 11 Pro (Windows 10 Değil)
Bir tane Attack Shark X65 He kullanıyorum, beyaz olduğu için çok fazla yağlanıp pisleniyor ve tuhaf tuhaf kirler birikiyor üzerinde anlam veremediğim. Klavyeyi boyasını vesaire sökmeden pırıl pırıl etmenin yolu var mı? Klavyemi temizlemek istiyorum çünkü bazen jittering (Aynı tuşa birden fazla kez basma) gibi sorunlar oluyor ve kirden kaynaklandığını düşünüyorum.

Jittering için bahsekonu tuşa çakmak gazı uygulayabilirsiniz. Uzun bir basma değil, bas çek şeklinde. Eski klavyemde işe yaramıştı, deneyin derim.

Çakmak gazı mı? Switche mi?

Sanayi tipi nasıl oluyor? Normal Trendyol'dan falan alsam olmaz mı?

Klavyeyi al oradan bir tekstil vb bir yere götürüp iki dk ya yaparsın aşırı güçlü oluyorlar boşuna para verme ve Trendyol'dan sanayi tipi olanlar çok pahalı.

Klavyeyi al oradan bir tekstil vb bir yere götürüp iki dk ya yaparsın aşırı güçlü oluyorlar boşuna para verme ve Trendyol'dan sanayi tipi olanlar çok pahalı.
Bakarım teşekkürler

Denendi onaylandi.
Klavyenin bütün tuşlarını çıkarıyorsun.
Malzemeler:
1-saç fırçası.
2-ıslak mendil.
3 fön makinesi.
Kullanım aşaması:
Tuslari bir kenara alip fircayla butun toz kırıntı ne varsa aralari aliyorsun daha sonra fon makinesiyle soguk modda aralara hufletiyorsun daha sonra islak mendille silip ve de tuslari islak mendille silip tek tek yerine koyuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı