72 TL farkla RX 570 Pulse yerine RX 570 Nitro+

Yukko'da yeni üyelik indirimiyle Sapphire RX 570 Pulse çift fanlı model 889 liraya geliyor. Sapphire RX 570 Nitro+ modeli ise 960 liraya geliyor. Sizce ne yapmalı? Sonra indirim olur diyerek biraz daha bekleyeyim mi?
72 lira vermeyip Sapphire RX 570 çift fanlı alsam ekonomik açıdan bana daha iyi olur. Yoksa zorlamak gerekir mi?

Ne dersiniz?

Nitro+ Daha iyidir, fiyat farkına kesinlikle değecektir. 2 Modelde neredeyse aynı güç tüketimine sahip, o yüzden Nitro+ almanız daha iyi olur.
İleride overclock yaparak oynamalar da yapabilirim bu sebeple aslında dediğiniz gibi mantıklı geliyor ancak. Pulse modeli için bile para ucu ucuna çıkışıyor Nitro+ beni zorlayacak gibi. Ah keşke Yukko sitesinin çoklu kredi kartı ödeme imkanı olsa Hepsiburada gibi. Öyle olsa çoktan almıştım.

İleride overclock yaparak oynamalar da yapabilirim bu sebeple aslında dediğiniz gibi mantıklı geliyor ancak. Pulse modeli için bile para ucu ucuna çıkışıyor Nitro+ beni zorlayacak gibi. Ah keşke Yukko sitesinin çoklu kredi kartı ödeme imkanı olsa Hepsiburada gibi. Öyle olsa çoktan almıştım.
414040

Kredi kartıyla alabilirsiniz, Nitro en iyi serilerden birisidir.

Alacağınız yerde Asus veya MSI marka kartlar varsa onlara yönelebilirsiniz, tabii bütçeniz yetiyorsa.

Eki Görüntüle 414040
Kredi kartıyla alabilirsiniz, Nitro en iyi serilerden birisidir.
Ah Bonus kart alan kafamı... En fazla 3 taksit oluyor millet çatır çutur 6 taksit yaparken çok zora düşürüyor beni.
Alacağınız yerde Asus veya MSI marka kartlar varsa onlara yönelebilirsiniz, tabii bütçeniz yetiyorsa.
Dün gece Vatanbilgisayar'da MSI ARMOR RX 570 4GB 900 lira idi ama ısınma sorunu oluyor kalitesiz diyenler falan olduğundan bilemedim almadım bende.
Nitro almanı tavsiye ederim OC ile RX580 eşit oluyor.
Valla kurcalarım overclock falan sınırlarını zorlarım. Ancak bu duruma 500W PSU ne der sizce? FSP HYPER S 80+ 500W PSU?

Yukko'da yeni üyelik indirimiyle Sapphire RX 570 Pulse çift fanlı model 889 liraya geliyor. Sapphire RX 570 Nitro+ modeli ise 960 liraya geliyor. Sizce ne yapmalı? Sonra indirim olur diyerek biraz daha bekleyeyim mi?
72 lira vermeyip Sapphire RX 570 çift fanlı alsam ekonomik açıdan bana daha iyi olur. Yoksa zorlamak gerekir mi?

Ne dersiniz?
Bence rx570 nitro + al o farka deger cunku arada ara sira 13 fps fark degerine kadar cikabiliyor ve bilindik uzere Sapphire nitro+ amd nin en guclu ekran kartlarini uretiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı