720 TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhabalar sistemi arkadaşım benim için toplamanızı rica etti onada burdan teşekkür ediyorum.Dalga geçmişsiniz onunla fakat elinde 5000-6000 lira döktüğü bilgisayarı var.Öğrenciyim ailemden aldığım parayı biriktirerek 3 ayda bu parayı zar zor denkleştirebildim üstüne pekbir parada katamayacağım.Bu fiyata gta 5 low 30 fps istedim demekki çok şey istemişim hepinize teşekkür ediyorum iyi günler.

Arkadaşlar merhabalar sistemi arkadaşım benim için toplamanızı rica etti onada burdan teşekkür ediyorum.Dalga geçmişsiniz onunla fakat elinde 5000-6000 lira döktüğü bilgisayarı var.Öğrenciyim ailemden aldığım parayı biriktirerek 3 ayda bu parayı zar zor denkleştirebildim üstüne pekbir parada katamayacağım.Bu fiyata gta 5 low 30 fps istedim demekki çok şey istemişim hepinize teşekkür ediyorum iyi günler.
Dalga geçmek değil niyetimiz. İstediğiniz şey çok lüks kalıyor o fiyata. Fakat dediğim sistem gerçekten işinizi görebilir. Bütçenizi biraz arttırıp alabilirsiniz.

Sorduğunuz soru, bizim sizinle dalga geçmemizden ziyade sizin bizimle dalga geçtiğinizi gösteriyor. Kendi bilgisayarına 5000-6000 lira döken arkadaşınız bilmiyor mu bu fiyata istediğinizi almanın mümkün olmadığını? İstediğiniz performansı almak için arkadaşınız ve ben dahil, sistemine binlerce lira harcayanlar ahmak mı? Akıllı telefon piyasasının bile 3000 bin liraları aştığı bu dönemde 750 liraya bilgisayar almak ne derece mantıklı?

Teknoloji ürünlerine sahip olmak bizim ülkemiz için ne yazık ki ihtiyaç değil de "lüks" sınıfına giriyor. Bunları bilmeniz lazım.

Hocam buyrun önerebileceğim minimum bilgisayar budur, r7 240 gta5 testi technopatta vardır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-03-19-23-05-44.jpg
    Screenshot_2016-03-19-23-05-44.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 207
Volar RAM önermeniz de ki hikmet nedir? Elime o "ÇÖP" markadan geçmişti ve 3 adet bilgisayarda denedim. 3 ünde de doğru dürüst çalışmadı. Çalıştığı PC'lerde de saçma saçma hatalar verdi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı