7200 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Hahaha bu ikilemi ben de çok yaşadım baktım en sonunda işin içinden çıkamıyorum, iki kartta da pişmanlık yaşamayacağımıda biliyorum. Yazı tura attım Nvidia geldi, Nvidia seçtim

Afedersiniz ben yanlış izah etmişim kalitesiz değil parçalar güzel ama bunların bazılarının bir üst modeli tercih edilebilir demek istemiştim.

Hahaha bu ikilemi ben de çok yaşadım baktım en sonunda işin içinden çıkamıyorum, iki kartta da pişmanlık yaşamayacağımıda biliyorum. Yazı tura attım Nvidia geldi, Nvidia seçtim

İyi fikirmiş. Ben de 10 kere yazı tura atiyim en çok hangisi çıkarsa onu alayım. [emoji1]

Yani hocam açıkçası RX580 1060 ın karşıtı bir anakart fps değerleri hemen hemen aynı, izlediğim videolarda hep bunu gördüm. Ve @Serpenos hocamın önerdiği sistem de gayet güzel 1070 Ti anakart overclock ile 1080 performansını sunuyor bize, 1060 yerine o sistemi tercih ederdim ben, RAM i SSD yi zaman içinde upgrade etme şansın daha yüksek. 500 Lira verip yanına +8 gb RAM eklemek var +2000-3000 TL verip ekran kartı güncellemek var.

Tabi RAM fiyatları uçmazsa. [emoji3]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…