7200 TL monitör önerisi

Bütçe
7200tl

e.martinez

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.
Elimde bir bilgisayar var.
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC 8 GB GDDR6X / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming bilgisayar

Bu bilgisayara uygun bir monitör arıyorum.
Yüksek grafik gerektiren oyunları nadiren oynuyorum.
Genellikle Minecraft, CS. GO, Valorant, LoL, Devour vb.
Bana bir Gaming monitör gerekiyor çok araştırma yaptım ancak kafam fena halde karıştı.
Öncelikle G-Sync uyumlu olursa iyi olur ayrıca Curved(kavisli) olursa makbule geçer ama düz de olur sorun değil. Bunların yanı sıra düşük sistem gerektiren şeyler oynayacağım için en az 165Hz olursa temiz olur. Boyut konusuna gelirsek en az 24" Max 27" bir monitör gerekiyor 27" ise 2K olması gerekiyor sanırım. 27" bir model bulursanız 2K olursa sevinirim.
Panel kısmında ise VA veya IPS daha iyi olur.
Güvenilir bir marka olsun rica ediyorum
Şimdiden yardım eden herkese tesekkurlerımı sunuyorum.
(Bütçe maksimum 7200TL)

2k olması gerekiyor nasıl hocam.

Hocam üstteki arkadaşın dediği gibi o özelliklerde çoğu monitör 10 bin lira üstü.
Bazı şeylerden kısmanız lazım.

Pekala o zaman kısmam gereken şey boyut hem 27" biraz fazla büyük masaya çok yakın oturmaktayim 24" en az 165hz bir monitör de olur 27" den ne yazık ki kısmak zorundayım şimdi önereceğiniz monitör ne olur peki

Monitör güzel fakat ne yazık ki fiyatı arttıramiyorum 16 yaşındayım ve burs paramla bu işe kalkıyorum tavsiyeniz için teşekkürler

Aslında bende tam olarak onu soracaktım yani 27" bir monitör 2k olmak zorunda mı pikseller o kadar rahatsız edermi etmez ise bende bir model bulmuştum aoc 27" 240hz VA panel curved bir monitör sıkıntı çıkartır mi ki ghosting olurmu veya herhangi başka bir sorun

Hocam marka kaliteli ise 27" pixel sorunu olmuyor. Msi böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum. 27" 2k olmuyor hem boyut görüntü kalitesini etkilemez Hd olur Fhd olur. Attığım monitor QHD Diye hatırlıyorum zaten kaliteli baya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim yardımınız için attığınız modeli de göz önünde bulundurarak bir karar vermeye calisacagim iyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…