e.martinez
Decapat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba.
Elimde bir bilgisayar var.
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC 8 GB GDDR6X / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming bilgisayar
Bu bilgisayara uygun bir monitör arıyorum.
Yüksek grafik gerektiren oyunları nadiren oynuyorum.
Genellikle Minecraft, CS. GO, Valorant, LoL, Devour vb.
Bana bir Gaming monitör gerekiyor çok araştırma yaptım ancak kafam fena halde karıştı.
Öncelikle G-Sync uyumlu olursa iyi olur ayrıca Curved(kavisli) olursa makbule geçer ama düz de olur sorun değil. Bunların yanı sıra düşük sistem gerektiren şeyler oynayacağım için en az 165Hz olursa temiz olur. Boyut konusuna gelirsek en az 24" Max 27" bir monitör gerekiyor 27" ise 2K olması gerekiyor sanırım. 27" bir model bulursanız 2K olursa sevinirim.
Panel kısmında ise VA veya IPS daha iyi olur.
Güvenilir bir marka olsun rica ediyorum
Şimdiden yardım eden herkese tesekkurlerımı sunuyorum.
(Bütçe maksimum 7200TL)
Elimde bir bilgisayar var.
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC 8 GB GDDR6X / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming bilgisayar
Bu bilgisayara uygun bir monitör arıyorum.
Yüksek grafik gerektiren oyunları nadiren oynuyorum.
Genellikle Minecraft, CS. GO, Valorant, LoL, Devour vb.
Bana bir Gaming monitör gerekiyor çok araştırma yaptım ancak kafam fena halde karıştı.
Öncelikle G-Sync uyumlu olursa iyi olur ayrıca Curved(kavisli) olursa makbule geçer ama düz de olur sorun değil. Bunların yanı sıra düşük sistem gerektiren şeyler oynayacağım için en az 165Hz olursa temiz olur. Boyut konusuna gelirsek en az 24" Max 27" bir monitör gerekiyor 27" ise 2K olması gerekiyor sanırım. 27" bir model bulursanız 2K olursa sevinirim.
Panel kısmında ise VA veya IPS daha iyi olur.
Güvenilir bir marka olsun rica ediyorum
Şimdiden yardım eden herkese tesekkurlerımı sunuyorum.
(Bütçe maksimum 7200TL)