Arkadaşlar her şeyi söylemiş. Bize bir şey kalmamış. Konuyu okumadım öncelikle. Vega mı alacaksın yoksa 1070, 1080 falan mı? Geri kalan RAM, SSD, HDD'yi falan sen halledersin zaten. Önemli olan monitör ve GPU.
MS çok önemli değil. Panel kaliteli olduğu sürece tabii. Input Lag değeri önemli. Tabii o da rekabetçi oyunlar oynuyorsanız. Hocam bence öneriye gerek yok. Siz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz zaten. Biz ne desek o fikirler sizde de vardır sonuçta.
Onlar halloldu hocam. Monitör ve ekran kartı seçildi. Hatta kart alındı. Bana lazım olan kart ve monitörsüz 4700 liralık uzun ömürlü bir sistem. Gerçi o da doğru. Hocam ortada 25 ms gibi bir değeri var XG2700'ın ama 1080p'de. Ben rekabetçi oyunu 4K çözünürlükte oynayacağım için zaten 4K çözünürlükteki giriş gecikmesini merak ediyorum.
Hocam ekran kartını düşük almamla bütçe arttı. O yüzden işlemci ve anakart bir tık artabilir. Sizce PSU'da Platinum sertifikası gereksiz mi olur? Yani gold yeter mi? Bir de XG2700'ın 4K çözünürlükteki giriş gecikmesini bulursanız sevinirim.
Hocam ekran kartını düşük almamla bütçe arttı. O yüzden işlemci ve anakart bir tık artabilir. Sizce PSU'da Platinum sertifikası gereksiz mi olur? Yani Gold yeter mi?
Hocam ekran kartını düşük almamla bütçe arttı. O yüzden işlemci ve anakart bir tık artabilir. Sizce PSU'da Platinum sertifikası gereksiz mi olur? Yani gold yeter mi? Bir de XG2700'ın 4K çözünürlükteki giriş gecikmesini bulursanız sevinirim.
Monitörü değiştireceğin vakit satmak gibi bir dert var. Eğer altında araban yoksa üstüne kargonun yeri uzak ise çekilecek gibi değil. Kendimden biliyorum. Satarken çile geri alırken epey çile çektim. Bir ara kendimi tarlalardaki kağnılar gibi hissettim. Ama ekran kartı öyle mi koy koltuğunun altına koşarak gidersin kargoya.
PSU aynı monitör gibi alabiliyorsan en verimli Platinum al.(Titanium aşırı pahalı olur lüzum yok) Sonuçta en az 5 sene kullanacak olsan bile arasındaki fiyat farkını enerji verimliliği sayesinde çıkarırsın. PSU'da tıpkı monitör gibi bir kere alınıp tam alınacak parçaların başında geliyor.