7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi böyle bir sistem toplasam bir sıvı soğutma alırdım açıkçası. Bu kadar para döktükten sonra stok soğutucu üzer insanı.

Geliştirmeye müsait sistem topluyoruz. Parayı buldu mu paşaya ilk iş NZXT Kraken X52 aldıracağız.

Ben sevmiyorum yurt dışından bilgisayar parçası almayı. Ekipman falan alınır da (ki Rival 300'ü Black Friday'de almıştım amazondan) bilgisayar parçalarını almam ben. Tabii Amazon olursa, fiyatlar çok uygun olursa ayrı. Amazon başka bir site ya. Adamlar ile Türkçe irtibata bile geçebiliyorsunuz. Gördüğüm en iyi e-ticaret sitesi sanırım.

Uzun ömürlü dediniz de aklıma R7 1800X ve Platinum PSU geldi... Tabii ki bir de sıvı soğutma.

Sistem komple Newegg'den alınsa bu paraya 1800X işlemci, X370 anakart, sıvı soğutma, 250GB 960 Evo, Seasonic Platinum PSU, P400 kasa sistem toplanır. Fakat o zaman RX570 bu sistemin içinde ayrık otu gibi sırıtır.

Son düzenleme:

Paşam sen zaten kurmuşsun tek bir şey ekleyeceğim. Bana kalırsa işlemci Ryzen 7 1700 kalsın çünkü ileri ki zamanda çıkacak oyunlar da çekirdek gereksinimi olacak. 8 çekirdek 16 thread daha ne olsun paşam? Bence öyle al, zaten sisteme sonra SSD takarsın. Önemli olan işlemci ve ekran kartıdır.

@Burak22901 öyle düşünmüyoruz şu an burada. SSD çok önemli. Komple Newegg'den alabilirim ancak o fiyatlar tam doğru değil, satın alıma geçince vergiyi ekliyorlar.
@SideWinder çok bekledim zaten hocam. 750 Watt gibi bir şey de istemiyorum. O attığım EVGA PSU çok güzel. G2'si çok daha ucuz ama bazen 1-3 ay içinde kapanma sorunları oluyormuş. Bulaşmak istemedim o yüzden. Şu anlık düşüncem benim sistemim yönünde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…