7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26. sayfada hocam.

Hepsiburada'dan gelen ürünlerden SSD ve anakartın kutusu biraz ezilmiş ve hafif yırtılmış geldi. Ürünler ikinci el gibi falan değil sadece kutu hasarlı. Şimdi eğer bir sorun olmayacaksa geri gönderip bir de bununla uğraşmak istemiyorum. Sizce ne yapayım?
Anakartın statik poşetinde çok fazla kücük delikler var ve poşet önceden açılmış. Anakart çalışıyorsa çok bulaşmak istemiyorum ama test de edemiyorum. Sizce ne yapayım? Cidden uğraşmak istemiyorum.

Hocam statik poşet açılmışsa iade edin. Sonuçta karta herşey yapmış olabilirler. Zaten fazla uzun süreceğini sanmıyorum tüm parçalar elinize ulaşmadıysa bu işi de aradan çıkartın sonradan aklınızda kalmaz en azından acaba anakartımla ne gibi şeyler yaptılar gibi düşüncelere düşmezsiniz.
Bu arada tam parça listesini bulamadım yazabilirmisiniz merak ettim .

Hocam kesinlikle uğraşmak istemiyorum. Eğer bir problemi yoksa anakartıma istediklerini yapmış olabilirler. Diğer parçalar gelince birleştirip bakacağım, bir problemi yoksa uğraşmayacağım.

Hocam kutu içeriğini kontrol edin eksik bir şey varmı bakın. Yoksa anakartta fiziksel bir sorun yoksa testini yaparsınız içinizde kuşku kalmaz.

Ona dikkat ettim, eksik bir şey yok. Ama az önce bir çıt sesi geldi bir şeyi kırmış gibi oldum, yüreğim ağzıma geldi. Meğer RAM'in tırnağı açmışım.
Hocam dikkat edin . Sorun yok diyorsanız sıkıntı yok sistemi aldıktan sonra testlerini yaparsınız.

Bugün bir bilgisayar topladım arkadaşıma o yüzden giremedim. Ooo, x370 felan güzel seçim olmuş. MSI anakart almamana sevindim. Bugün çok sorun yaşadım MSI anakart ile. PSU'yu biraz abartmışsın ama herhalde 5 sene gideri var. Ekran kartını sanıyorum şimdi almıyorsun veya elinde mi var? Kasa hayalimdeki gibi aynı. Bugün topladığım, "Power boost G1023S" modeli. Kasa çok hoşuma gitti yalnız.
SSD gayet güzel, monitör sanıyorum ilerisini düşünürek alıyorsun. Çünkü 4k monitörde çözünürlük düşürürsen mutlaka bulanık felan olur, sanmıyorum HD kalite vereceğini. Ve iade etmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç uğraşma ver gönderirler 2 güne.

MSI'dan anakart konusunda uzak duruyorum artık ve genel olarak tavsiye etmiyorum. Sistem ileri sistemi hocam. Monitörü değiştirmeyeceğim @CJack60, @GCN hocalarımın tavsiyesiyle aldım. RX 570 aldım.
@CJack60 öyle yaptım. Anakartın arkasındaki küçük küçük metal şeylerin bazıları yamuk. Acaba bir sorun olur mu? Çok korkuyorum şu an.

Ayrıca @Pantheon 2K altına indirmeyi düşünmüyorum, belki olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…