7200 TL sistem toplama

341346

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu sistem nasıl sizce, sırf ekran kartı için alıyorum, kendim toplamaya çalıştım, hazır halinden bile pahalıya geldi😀

Alınabilir.

Kasa, PSU ve SSD hariç diğer parçalar idare eder. SSD'ye tam olarak sorunlu diyemem. İleride kasa ve PSU değiştirme şansınız varsa alabilirsiniz.
Peki bu sistem hakkinda düşenceleriniz nedir? Arada çok bir fps farkı olur mu?

Gaming gendeki ultima 10040F'e bakabilirsin.
Ama tek sıkıntıları şu olabilir kasa hava sirkülasyonunu bilmiyorum. PSU Sharkoon'da olsa biraz düşük ve eski RTX 2060'a yeter mi bilemem.
Eğer RTX sıkıntı değilse bence arkadaşın attığı ve Vatan'daki sistem ve önericeğim sistem
Ve bu sistem var ModArt PC-MA1 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Arkadaşlar bu sistem nasıl sizce, sırf ekran kartı için alıyorum, kendim toplamaya çalıştım, hazır halinden bile pahalıya geldi😀
Ben de yarın bu sistemi almayı düşünüyorum hocam, ekran kartı ve işlemciyi hesaba kattığımızda zaten 6000'e yaklaşıyor fiyat. Dışarıdan toplayarak bu fiyata almak imkansız, en azından stoklarda bulunan Zotac RTX 2060 dışında ki ona da tam olarak güvenemiyorum, birkaç arkadaşım sıcaklık problemi yaşadığını belirtti.

Kasa kısmında ben de tedirginim, cidden belli bir hava sirkülasyonu sağlanmıyorsa ilerleyen dönemde yeni bir kasa ile değiştirme fikrini kafada tutarak alacağım sistemi.

Ben de yarın bu sistemi almayı düşünüyorum hocam, ekran kartı ve işlemciyi hesaba kattığımızda zaten 6000'e yaklaşıyor fiyat. Dışarıdan toplayarak bu fiyata almak imkansız, en azından stoklarda bulunan Zotac RTX 2060 dışında ki ona da tam olarak güvenemiyorum, birkaç arkadaşım sıcaklık problemi yaşadığını belirtti.

Kasa kısmında ben de tedirginim, cidden belli bir hava sirkülasyonu sağlanmıyorsa ilerleyen dönemde yeni bir kasa ile değiştirme fikrini kafada tutarak alacağım sistemi.
Benim oturduğum oda soğuk kasa sorun yaşatır mı? Acaba.
Kasa, PSU ve SSD hariç diğer parçalar idare eder. SSD'ye tam olarak sorunlu diyemem. İleride kasa ve PSU değiştirme şansınız varsa alabilirsiniz.
Hocam alırsam 3-4 yıl daha parça değiştirmem iyi değil mi? sistem. Zaten çok ağır oyunlar oynamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı